tiistai 21. marraskuuta 2023

Lapasboksi alkaa 1.1.2024

Ihan vaan pieni muistutus, että lapasboksi alkaa 1.1.2024. Neulotaan lapasia ensi vuonna yhdessä. Olen luonut jo aiheet joka kuukaudelle ja aiheet/teemat ovat helpot ja itse saa soveltaa niitä omien kykyjen ja mieltymyksien suhteen. Enemmistön suosikki oli ehdottomasti helpot, itse sovellettavat teemat ja sen pohjalta loin näitä. Mutta koska aika moni halusi myös tarkkoja ohjeita tms niin loin tammikuulle myös yllätyksen. Mutta se selviää sitten tammikuussa ;)


Aiheet ovat vähän samantyyppisiä kuin esimerkiksi sukkalaatikossa, mutta eivät ole samoja. Jokainen saa neuloa joko kaikki 12 kpl tai itse valitseman määrän lapasia. Mitään tarkkoja sääntöjä tässä lapasboksissa ei ole ja saa itse päättää, kuinka monet neuloo. Tarkoitus on neuloa lapasia omien fiiliksien, voimavarojen, lankojen ym suhteen. Saatan tehdä myös jollekin toiselle kuulle yllätyksen, jos siltä tuntuu ja tammikuun yllätys on toivottu. 

Julkaisen teemat Instagramissa ja täällä blogin puolella jokaisen kuun ensimmäisenä päivänä. 

No niin, joko odotat lapasboksin aloittamista? Voihan siihen ottaa varaslähdön ja neuloa lapasia ennen tammikuuta :D Itse taidan olla tehnyt niin, sillä lapasia on vieläkin syntynyt vaikka keräyksetkin on jo melkein ohi. Nyt tosin on sukkia puikoilla ja lapaset saavat hetken odottaa.

4 kommenttia:

  1. Nyt on joulupukkiasioita puikoilla, mutta odotan innolla lapasboksin käynnistymistä.

    VastaaPoista
  2. Onpa tosi mukava, että lapasboksi. Lapaset tahtoo aina jäädä neulomatta.

    VastaaPoista