sunnuntai 23. kesäkuuta 2024

Kesäkuun lapaset

Yritän olla hieman edelläkävijä tässä lapasboksissa, mutta kesäkuun osalta se ei toteutunut. Kesäkuun lapaset valmistuivat kesäkuussa, mikä nyt tietenkään ei ole liian myöhäistä. Idea näihin oli kyllä jo mielessä kesäkuun alussa, en vain saanut aikaa neuloa näitä aiemmin. Kesäkuun teemana oli raidat ja halusin tällä kertaa vähän jotain erilaista raitaa kuin tavallista raitaa. 

Tällaiset niistä tuli. Silmukoita taisi olla muistaakseni 40 ja kiilapeukalossa 16 silmukkaa. Näissä meni langat kyllä tosi pahasti sotkuun, kun en halunnut katkaista lankoja raitojen välillä. Mutta onneksi selvisin kärkeen asti suht ok. :D Aina kun on useampia lankoja niin mulla menee ainakin langat tosi sotkuun. En tiedä sitten, onko vika neulojassa vai missä. :D

Näiden valmistumisen aikaan ei ollut heinäkuun lapaset valmiina, mutta nyt ne ovat. Heinäkuun teema on myös tosi kiva ja helppo. Se madaltaa edelleen ennen kaikkea lapasten neulomista kesällä. Itse sain idean heinäkuun lapasiin aika yllättäen ja kun oli fiilis niin neulottua ne tuli nopeastikin. Mutta ne näette vasta heinäkuun teeman julkistuksen yhteydessä eli aika pian,  viikon päästä!

Ovatko sinun kesäkuun lapaset jo valmiina? 

Mukavaa juhannuksen jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiva ja raikas väriyhdistelmä. Jännityksellä odotan heinäkuun teemaa.

    VastaaPoista