tiistai 8. elokuuta 2023

Neuleohje: Suvituuli tuubihuivi

Vaikka elokuu on kesäkuukausi, niin hyvin voi jo varautua tulevaan syksyyn esimerkiksi neulomalla syysasusteita. Siksi päätin julkaista nyt Suvituuli -tuubihuivin ohjeen. Tähän huiviin liittyy tarinoita, ainakin nimen suhteen. Nimittäin mulla oli tähän lähes varmasti yksi nimi valmiina, mutta siinä kävi nyt niin, etten enää muista sitä :D Alussa ei ollut oikein mitään ideaa nimelle, ja sitten tilanne eskaloitui Instagramissa nimiehdotuksiin, joita tuli todella paljon. Sieltä sitten päätin valita tuon lopullisen nimen, koska en sitä ensimmäistä vaihtoehtoa nyt muistanut enää. 

Suvituuli -tuubihuivi on kaunis pitsituubihuivi, joka on ehdoton kaikille pitsin ystäville. Tässä tuubihuivissa pitsi on toistuva ja helpohko, mutta suosittelen katsomaan ohjetta ja olemaan jonkin verran tarkkana. Neuloin kaikki koot huivista itsekin ja viimeisessä koossa aloin jo oppia pitsikuviota eli tarkkana saa olla ja itsellä siihen meni aikaa näiden kolmen tuubihuivin verran, että oppi vähän ulkoakin kaaviota. Ei se silti mikään mahdoton ole aloittelijalle ja saatoin itse neuloa sitä myös TV:n katseluneuleena (tosin tällöin ohjelmasta jäi jotain osioita peittoon, kun seurasin ennemmin huivia kuin ohjelmaa :D ) Samalla tuli testattua huivia usealla eri langalla ja muutama testineuloja neuloi huivin mm. Novitan nalle-langalla. Tämän tuubihuivin voi neuloa lähes millä tahansa noin DK-vahvuisella langalla.

Ohje löytyy.

Ravelrystä

mun verkkokaupasta

Lankajengissä (Tulossa pian, jos ei ole vielä!)

Ohje on alennuksessa tämän viikon loppuun asti ja on samanhintainen kaikissa myyntipaikoissa. Et tarvitse koodia Ravelryssä ja verkkokaupassa hinta on suoraan alennushinta. 

Odotitko myrskyä tälle päivälle vai riittääkö kevyt kesätuuli?

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis pintaneule, melkein tekisi mieleni neuloa kauluri - vaan kun on se kutittaminen. Pitää vaan ihailla kuvaa. Kaulan iho on jotenkin herkempää tai ehkä kaikista herkintä.

    VastaaPoista