torstai 2. toukokuuta 2024

Neuleohje: Suvituuli huivi

Yksi huivi vielä tälle keväälle ja kesälle! Vieläkö jaksatte huivi-innostusta? Mainitsinkin jo aiemmin, että Suvituuli-tuotesarja sai laajennusta ja siihen liittyy tämän ohjeen myötä huivi. Ravelrystä ja muualta löytyy jo Suvituuli-tuubihuivi, Suvituuli-sukat tulivat huhtikuussa, ja Suvituuli huivi liittyy joukkoon nyt. Huivi on helppoa neuletta ja pitsineuletta. Lankoina tähän voit käyttää fingeringvahvuisia lankoja, yksi kerä tuohon pinkkiin osuuteen ja yksi kerä pitsiosuuteen. Jos haluaa pidemmän pitsiosuuden, kannattaa varata kaksi kerää pitsiosuuteen, eli yhteensä kolme kerää.

Ohje löytyy

Ravelrystä

Verkkokaupasta

Lankajengistä (pian pian)

Tämän huivin neuloo kyllä myös suht nopsasti, vaikka pitsiosio onkin vähän haasteellisempi. Ei kuitenkaan liian haastava. Huivi menisi myös ihan juhlahuivista kesän juhliin, sillä pitsi on aina todella kaunis ja näyttävä. Kuvan huivi on neulottu käsinvärjätyllä langalla ja valkoinen osuus on Nako Boho fingering vahvuista lankaa. Tähän huiviin saa kivasti neulottua käsinvärjättyjä lankoja. Valitse samanväriset tai kaksi eri väristä lankaa.

Paitsi että huijasin vähän että vielä yksi huiviohje :D Nimittäin tämänkin jälkeen on luvassa vielä yksi huiviohje :D Tässä nyt on ollut tällaista lievää huivi-innostusta eikä se varmaan näihin jää. Huivit ovat kyllä niin kivoja. Niiden neulominen on toisaalta todella mindfulnessia ja hauskaa, mutta toisaalta myös aivoja haastavaa. 

Ohje on alennuksessa tämän viikon sunnuntaihin asti Ravelryssä ja verkkokaupassa ja Lankajengissä 8.5 asti!

Tykkäätkö sinä neuloa huiveja? Millä väreillä neuloisit Suvituuli-huivin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti