sunnuntai 17. toukokuuta 2020

DIY: Toiset vesimelonivillasukat

Myönnetään, että jäin hieman koukkuun Novitan kesälehdessä ilmestyneisiin vesimelonivillasukkiin. Vaikka näiden villasukkien valmistuminen kyllä kesti, sillä siinä matkalla oli pientä perusvillasukka-ahdistusta, mutta huhtikuussa nämä tulivat valmiiksi.



Mieli tekisi vielä neuloa kolmannetkin, mutta en vain tiedä enää, että millaiset. Näiden myötä tuli myös mielihalu neuloa vesimelonilapaset tai -pipo. Tällä hetkellä ei ehkä vain ole punaista kovinkaan paljon, etten tiedä riittäisikö se aikuisten villasukkiin. Näihin ja niihin edellisiin vesimelonivillasukkiin meni melkein yksi 150 g kokonainen Seitsemän Veljestä lankakerä, pieni jämälanka sitä jäi vielä.Vihreä lanka näissäkin on samaa kuin edellisissä, olikohan se muistaakseni Dale Garnin lankaa, joka on kieltämättä vähän paksumpaa kuin Novitan lanka. Mutta resorissa se ei mielestäni haittaa, vaikka lanka on aavistuksen paksumpaa. Musta lanka on Novitan Nordic Woolia ja valkoinen jotain jämälankaa. Silmukoita minulla on siis näissäkin 48 ja resori on yksi takareunasta oikein, yksi nurin. Valkoista laitoin nyt jokaisen viiden kerroksen jälkeen, kun edellisissähän valkoinen oli vain resorin jälkeen sekä lopussa ennen kärkikavennuksia.



Haaveilen vesimelonisukkien lisäksi sitruunavillasukista. Mietin vain, että miten ne toteuttaisi. Jos nyt en siis keksi kolmansia vesimelonivillasukkia, niin aina voin vaihtaa siis hedelmää :D

Oletko sinä neulonut jo vesimelonivillasukkia? Entäpä kummat näistä on sinun mieleesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti