keskiviikko 11. syyskuuta 2024

Neuleohje: Jade-lapaset, pitsineulelapaset

En olekaan aiemmin julkaissut pitsineulelapasten ohjetta, sillä olen jotenkin ajatellut, että lapaset ja pitsi eivät sovi yhteen. Nämä lapaset saivat suuren suosion Instagramin puolella jo testineulonnan tienoilla ja vähän kuten heinäkuussa uumoilin, niin kirjoitin ohjeen niihin. Nämä lapaset olivat myös omat heinäkuun lapaset lapasboksissa. En ilmeisesti osaa neuloa lapasia siten, etten tekisi niistä ohjetta :D elleivät lapaset ole raitalapaset tai muut helpot lapaset. 

Nimekseen lapaset saivat Jade-lapaset, sillä se nyt vain jotenkin sopi näihin ja tuli ensimmäisenä mieleen, kun mietin nimiä. Nyt on taas pieniä vaikeuksia keksiä nimiä neuleohjeille, ei kaikille, mutta osalle. 

Ohje löytyy

Ravelrystä

Verkkokaupasta

Lankajengistä (Tulossa ellei ole jo!)

Lapaset ovat alennuksessa 19.9 mennessä. Et tarvitse alennuskoodia Ravelryssä ja alennus näkyy kassalla, verkkokaupan hinta on puolestaan suoraan alennushinta. Kieltämättä tuntuu vieläkin hassulta julkaista näillä lämpötiloilla lapasten ohje, mutta näin se nyt vain on. Kyllä niitä lapasia taas tarvitaan joskus marras/joulukuussa joten nyt on hyvä hetki neuloa niitä. 

Onko lapasten neulominen sinulla mielessä näillä lämpötiloilla vai oletko vielä kesätunnelmissa?

4 kommenttia:

  1. Hyvin sopi pitsineule ainakin näihin lapasiin👍🥰 Täällä myös jo pikkuhiljaa virittäydytään lapasten teko fiilikseen🥳

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lapaset ovat kivoja neulottavia, jään odottelemaan millaisia siellä syntyy!

      Poista
  2. Jos olisi tarvetta uusille lapasille, nyt olisi korkea aika ruveta kutomaan. Meillä oli tänä aamuna vain kolme astetta lämmintä. Aika talvisia neuleita minulla on nyt työn alla, sukkia ja villapaitoja.
    Kiva kun joku vielä kirjottaa blogiakin ettei kaikki ole vain youtubessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä, syksy tuli vauhdilla. Jep, tykkään kirjoittamisesta ja mihinkäs tästä luopuisin... tosin voisi sen youtuben ottaa tähän rinnalle. :)

      Poista