perjantai 20. syyskuuta 2024

Neuleohje: Mabel huivi

Neulemuodissa taitaa olla tällä hetkellä sellaiset pienet huivit, jotka menevät takin alle. Tai en tiedä, onko se nyt muotia vai ei mutta tasaiseen tahtiin sellaisia näkee esimerkiksi Instagramissa. Päädyin vähän vahingossa suunnittelemaan sellaisen, kun oli kaksi eriväristä kerää ja pyörittelin niitä edessäni. Värit olivat sellaiset että sopivat yhteen ja en voinut olla neulomatta niitä huiviksi. Mulla oli tässä lankana merinolanka. Suosittelen, että olisi kaksi 50 gramman kerää, mutta toki tämä varmaan onnistuu yhdellä 100 gramman kerälläkin. Myös jämälangat käyvät tähän hyvin, kunhan niitä on se 50 g.

Näissä väreissä on jotain suloisen suklaista ja herkullista :)

Ohje löytyy

Ravelrystä

Verkkokaupastani

Lankajengistä (Tulossa pian ellei ole jo!)

Ohje on alennuksessa tämän kuukauden loppuun asti. Huivi on helppo ja sopii myös aloittelijoille. Huivista löytyy pientä palmikkoa ja raitaa ja muutoin se onkin helppoa aina oikein neuletta. 

Semmoinen jännä juttu, että syyskuussa on tullut neulottua yksi huivi ja mietin tässä että pitäisiköhän se kirjoittaa myös ohjeeksi. Muuten sen kummempia huiviohjeita ei ole tiedossa/tulossa. Olisihan sitä mielessä ehkä jotain pitsistäkin huivia, ehkäpä ensi vuoden puolelle ne ideat.

Onko sinulla puikoilla tällä hetkellä huiveja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti