keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Neuleohje: Yllätysneuleohje - Suklaapupusukat

Yllätys, vielä yhdet pupusukat!

Tämä neuleohje on jäänyt pöytälaatikkoon. Noin vuosi sitten tästä oli yhteisneulonta, jonka jälkeen yleensä julkaisen neuleohjeet kokonaisuudessaan, mutta jostain syystä tämä on jäänyt julkaisematta. Ohjetta on muokattu ja nyt on valmis julkaisuun. Nimeksi tälle tuli suklaapupusukat, koska kaikki muu pupuaiheiset nimet on jo käytetty. Pupuja ei myöskään ole koskaan liikaa ja puput kuuluvat maaliskuuhun. 

Kaikki pupusukat ovat myös vähän erilaisia ja ohjeet suunniteltu eri langoille. Näissä lankana on paksumpi lanka eli seiskaveikkavahvuiset. Moni kuitenkin tykkää neuloa tämän paksuisilla. Ohjeessa on yksi koko varren leveyteen (lapsen koko noin 26/27) ja sukkien jalkaosaa voi neuloa koosta 26/27 aina myös vähän isompaan noin 30/32 kokoon asti. Neulo siis jalkaosan kerroksia lapsen jalan koon ja pituuden mukaan. 

Ohje löytyy

Ravelrystä

verkkokaupasta

Lankajengistä

Nyt voinee sanoa, että pupusukkien valikoima on todella kattava ja sieltä löytää jokainen varmasti suosikkinsa. Kurkkaa koko valikoima esimerkiksi Lankajengistä ja neulo mieleiset pupusukat! 

Mikä on sinun suosikkiväri pupuissa: valkoinen, harmaa vai ruskea?
 

2 kommenttia:

  1. Suklaapupu on oikein sopiva nimi suklaan värisille sukille.
    Muistatko vanhan tv-mainoksen, jossa opettaja opetti koulussa luonnontietoa. Opettaja näytti valkoisen lehmän kuvaa ja sanoi: Tämä on lehmä ja tästä tulee maitoa. Sitten hän näytti ruskean lehmän kuvaa ja sanoi: Tämä on ruskea lehmä, ja tästä tulee kaakaota.
    Tuli vaan ruskeista pupuista mieleen - kaikkea sitä tuleekin mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No nyt en kyllä tuota välttämättä muista mutta onpa ollut hauska mainos :)

      Poista