lauantai 11. heinäkuuta 2020

Ihanan helpot Helmiina-villasukat

Aloitin nämä villasukat muistaakseni maaliskuussa, mutta kiitos neulemaratonin sain ne vihdoin valmiiksi. En kyllä ymmärrä, miten nämä olivat keskeneräisinä näinkin kauan, sillä sukat ovat aika ihanat. Ehkäpä muut projektit tulivat aina siihen väliin ja nämä vain joutuivat odottamaan vuoroaan. 


Ohje on kyllä ihanan helppo, vaikka näyttäisi vaikealta, mutta pitsikerroksen oppii kyllä nopeastikin. Ohje on siis ravelrystä ihan ilmaisena. Lankaa minulla meni näihin 50 - 100 g välillä eli kahdella Dropsin Nord kerällä pärjää hyvin. Vihreä ei ole sinänsä oma suosikkiväri villasukissa tai muissakaan, mutta näistä tuli kyllä kivat ja jotenkin sopivat kesään. Uskon siis, että näiden tarkoitus olikin valmistua vasta kesäkuussa :D Tämä kesän vihreys nimittäin sopii niin hyvin yhteen näiden kanssa. 



Olisin kuvannut nämä kyllä jalassa, niin kuvio näkyisi ehkä paremmin, mutta kun saatan antaa nämä lahjaksi. Lisäksi kuvatessa oli koko Suomen kattava helleaalto, niin ei oikein villasukkia tarvinnut. Nyt täytyy siis vain tyytyä näihin kuviin. :D Voisin neuloa nämä kyllä toisella värilläkin, sillä juuri kun oppi kuvion niin molemmat sukat olivatkin jo valmiina. Nämä olivat muuten ensimmäiset (aikuisten) sukat Dropsin Nordista ja mukavan oloinen lanka myös sukissa. Olen jo pidempään katsellut Dropsin sivuilta toistakin sukkaohjetta Dropsin Nordista, ja näiden myötä voisin laittaa senkin myös työlistalle.

Oletko sinä neulonut Dropsin Nordista villasukkia? Mitä pidit ja millaisella ohjeella teit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti