perjantai 24. heinäkuuta 2020

Puikkoperjantai: 3 viikon parasta asiaa

Hiphei, ja hyvää heinäkuun viimeistä tulevaa viikonloppua! Tämä viikko on mennyt suhteellisen hitaastikin, mutta on ollut jokseenkin sekavahkokin. Ehkä johtunee siitä, että täällä on jo palattu osittain arkeenkin. Tuntuu, ettei oikein mitään valmista ole saanut käsitöissä ja olen hyppinyt käsitöistä toisiin. Keskeneräiset ovat kyllä edelleen laskettavissa yhdellä kädellä. Nyt ajattelin listata kolme parasta asiaa tältä viikolta, liittyen käsitöihin tietenkin.


** kirjoneule. Enpä olisi uskonut, että sanoisin tämän, että kirjoneule on paras asia, mutta niin vain kävi. Nimittäin aloitin tällä viikolla kaikkien kehumia JonSukkia ja jäin siihen niin koukkuun, että tein varren yhdeltä istumalta. Jotenkin sitä ajatteli aina vain, että vielä yksi rivi ja sitten lopetan :D Olen aika innoissaan, että aloitin, sillä tykästyin kyllä valtavasti, vaikka eihän tässä vielä ihan parhaita kavereita kirjoneuleen kanssa olla!

** lankapaketit. Ai miten niin, taisin sanoa, tämän jo viime viikollakin. :D No siinähän kävi niin, että tuli pieni hetken sortuminen lankoihin taas. Syytän taas seiskaveikan keräkokomuutosta, sillä Tokmannilla oli vihdoin seiskaveikat alessa, ja muutaman saatoin ostaa. Niin ja nimpparipäivänä tilasin itselleni nimpparilahjan myös ;)

** kesäpusero. Viikkoon en tainnutkaan mainita kesäpuseroa, mutta nyt olen taas jatkanut sitä. Tosin mielessä on kokoajan, että pitäisiköhän purkaa ja tuleekohan tästä sopiva. Että vielä ei olla mitenkään kuivilla vesillä sen suhteen. Mutta pikku hiljaa eteenpäin, sanoi kilpikonnakin! 

Ensi viikolla onkin jo elokuu, ja tuntuu, että tässäkö se kesä olikin. Pidän kyllä elokuutakin vielä kesäkuukautena, mutta se on totta, että elokuussa on aina pientä syksyn häivähdystäkin. Ja Novitan syksynumerokin ilmestyy tänään. En ole hankkinut sitä vielä, ja jotenkin en halua hankkia sitä, sillä se olisi liian syksymäistä. :D Kyllä sen ehtii hankkia vielä myöhemminkin. Tuntuu ihan hurjalta, että syksy on kohta täällä. Voisin elää kyllä ikuisessa kesässä, sillä tänä kesänä kesä on tuntunut paremmalta kuin koskaan <3

Mitä sinulle kuuluu? Odotatko jo syksyä ja syksyn neuletöitä?

2 kommenttia:

  1. Täällä kymenlaaksossa päin on oikein ollut syksykelitkin, eli vettä taivaan täydeltä. Huomiseksi on luvattu lämmin kesäpäivä ja sen aion viettää mustikassa! :D
    Miten tää suomen kesä aina meneekin näin nopeasti??

    https://redeliinanrojukoppa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, mustikat <3 No sanos muuta, ihan liian nopeasti menee! Toivotaan että on pitkälle syksyyn lämpimiä kelejä!

      Poista