perjantai 31. heinäkuuta 2020

Puikkoperjantai: Heinäkuun vikan viikon parhaat

Kivaa heinäkuun viimeistä päivää! Heinäkuu olisi minun puolesta saanut kestää vielä hetkisen, mutta toivotaan, että elokuu on lämmin ja kesämainen! Keskeneräiset työt eivät ole kovin paljon lisääntyneet, mutta tällä viikolla aloitin sellaisen työn, mitä en ole pitkiin aikoihin tehnyt.

 

Tämän viikon parhaat asiat:

** Neuleaiheiset youtubekanavat. En tiedä, mikä näille on virallinen nimitys, kun ihmiset puhuvat eri nimillä, mutta minusta tämä kuvaa aika hyvin aihetta. Jossain vaiheessa en ollut ollenkaan päässyt neulevlogien / neulekanavien makuun, mutta nyt olen! Näitähän on ihan todella paljon, enkä ole katsellut kuin vasta murto-osan, mutta silti sanoisin, että nämä ovat hyviä motivaattoreita! Nimittäin tällä viikolla katselin erästä kanavaa ja voi kuinka ihana Violapalapeitto siinä oli. Tuli aika iso motivaatio saada omakin peitto valmiiksi. Ei siitä enää paljon puutu. Kaikki palat ovat valmiina!

** Virkkaus. Menneinä viikkoina virkkaus on ollut itselläni nousussa, sillä olen koukuttunut siihen. Kirjaimellisesti koukuttunut. :D Virkkaaminen on hyvää vastapainoa neulomiselle. Kun neulominen tylsistyttää, voi ottaa virkkaustyön esiin ja tehdä sitä. Vaikka eipä sillä, neulomiset eivät ole tylsistyttäneet tänä kesänä, mikä on suorastaan ihme. Ehkä se tämä erilainen kesä tai jotain.

** Mustikat. Koko Suomessa on vissiin yllin kyllin mustikkaa, ja kaikki ovat innoissaan niistä. Hyvä, sillä mustikkahan on varsinainen superfood ja niin herkullinen marja. Olisipa se poimiminen vain jotenkin nopeampaa. Itse olen ainakin ihan kamalan hidas poimija. Mutta eipä tätä sesonkia kovin kauan enää kestä, joten vielä saa hehkuttaa mustikoita! Mustikoiden ansiosta tein muuten omia mustikkasukkiani, kunnes huomasin, että mustikat ovat väärissä paikoissa ja purin kaiken :D Tämän siitä saa, kun pitää noin puolen vuoden mittaisen tauon jostain sukkaparista :D 

Näihin tunnelmiin toivotan kivaa heinäkuun vikaa päivää ja kivaa elokuuta! Kuullaan siis elokuun puolella ja viikonloppuna luvassa ainakin kirjavinkit! Heinäkuun kulutuskin tulossa, vaikka tekisi mieli jättää julkaisematta, sillä lankaostoja tuli niin paljon, hupsista!

Miten sinun heinäkuu meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti