torstai 9. heinäkuuta 2020

Kesäkuun kulutus: Aivan liian paljon lankaostoja

Nyt on aika katsoa kesäkuussa valmistuneisiin töihin ja ostettuihin lankoihin. Kesäkuussa tuli ihan hirveästi ostettua lankoja, sillä joka puolella olevat lanka-alet vähän vauhditti lankaostoja. Sekä lisäksi Novitan Seitsemän Veljestä langan keräkokomuutos aiheutti pientä hamstrausta. :D Mutta eipähän tarvitse nyt hetkeen ostaa seiskaveikkaa (toivottavasti).



Ostetut langat:
Novita 7 veljestä ruskea kerä: 150 g
2 x lankapaketti: 2000 g
2 x Drops Nord: 100 g
2 x Novita 7 veljestä: 300 g

Yhteensä: 2550 g

Valmistuneet työt:
Vaaleanpunaiset villasukat: 89 g
Punaraidalliset sukat: 100 g
Lapsen siniraidalliset sukat: 54 g
Värikkäät lapsen sukat: 50 g
Harmaa-vaaleanpunaiset villasukat: 89 g
Helmiinavillasukat: 69 g
Niina Laitinen malli: 117 g
Keltaiset vesimelonisukat: 92 g
Eräs projekti punainen: 103 g

Yhteensä: 763g



Ostettuja lankoja oli aika mahdoton ohittaa valmistuneilla töillä, sillä niitä lankoja oli niin paljon. Ihan kamala määrä ostettu lankaa, en ole varmaan ikinä ostanut näin paljon! :D Mutta yritetään sitten seuraavissa kuussa selvitä ilman lankaostoja :D Tästä on hyvä mennä loppuvuosi alaspäin, sillä ostettujen lankojen määrä on ihan järjetön. Osittain suuri määrä johtuu seiskaveikan keräkokomuutoksesta, sillä olihan sitä isompaa kerää hamstrattava varastoon. Ostittehan te muutkin varastoon? :D Neulemaratonin ansiosta tuli kyllä ihan kivasti valmistuneita töitä, mutta kaikki työt ovat kuitenkin villasukkia eikä mitään suurempia töitä tullut valmiiksi. Aloitin kyllä mm. virkatun maton, mutta reissuista johtuen en sitä saanut valmiiksi, kun teen sitä vain kotona.

Heinäkuulle odotan paljon valmistuneita käsitöitä, sillä nyt ei voi enää syyttää langan puutteesta. :D Olen suunnitellut aloittavani sen erään projektin, johon kyselin sitä tietyn sävyistä ruskeaa, sillä nyt tuntuu, että langat siihen on valmiina.

Mutta miltäs sinun kesäkuusi näytti valmistuneiden töiden suhteen? Tai lankaostojen? Hamstrasitko seiskaveikkaa varastoon?

2 kommenttia:

  1. En uskalla laskea kesäkuun lankoja ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin vähän viivyttelin tätä laskemista ja nyt huomasin et unohdin muuten yhden lankapaketin :D En varmaan uskalla sitä lisätä tähän :D

      Poista