tiistai 1. lokakuuta 2024

Lapasboksi2024: Lokakuun teema

Syyskuu oli vielä todella lämmin, mutta ehkäpä nyt lokakuussa se syksy tulee kunnolla. Vai siirrytäänkö suoraan talveen? Joka tapauksessa lokakuun teema on syksyn värit. Mitä värejä syksy edustaa sinulle?


Lokakuussa lisäjuttuna on Instagramin puolella arvonta. Pistettiin @hannemaridesign:in kanssa hynttyyn yhteen lokakuun ajaksi ja arvotaan molemmat kaksi voittajaa. Ensimmäinen saa 6 lapasohjetta ja toinen 4 ohjetta. Puolet ohjeista tulee Hannemarilta ja puolet minun ohjeista. Hannemarin ohjeet ovat Sinä&minä, Valma ja Lellabella, kurkkaa ne Hannemarin Ravelrystä, minulta ohjeet ovat Jade, Loiste ja Hiutale-lapaset. Arvonta on siis Instagramin puolella, kommentoi feedissä arvontakuvaa @sweetsandsocks -tililläni ja myös @hannemaridesign :in tilillä. Tässä tulee huima annos lapasinspiraatiota. Arvonta on voimassa tämän viikon sunnuntaihin asti 6.10.


Omat lokakuun lapaset ovat neulomatta. Aika on mennyt nyt syyskuussa muissa neulomuksissa. Olin kyllä kerran jo tekemässä yksiä lapasia, josta ajattelin lokakuun lapasia, mutta toinen on vielä tekemättä. Teen ehkä ne lokakuun lapasiksi tai sitten jotkut muut.

Enää jäljellä on marras- ja joulukuu! Vain kaksi kuukautta! Minne tämä vuosi meni? Loppuvuoden teemat ovat selkeitä ja voisin taas sanoa että myös helppoja. Omat marraskuun lapaset ovat jo valmiina, koska halusin marraskuun teeman yhteyteen ne jo valmiiksi. Joulukuulle voisi vielä mahtua jotain extraa mutta katsotaan ja mietitään! 

Mitkä värit ovat sinulle syksyn värejä? Millä vär(e)illä ajattelit neuloa lokakuun lapaset?