torstai 10. lokakuuta 2024

Neulojan torkkupeitto Lankajengissä

Lankajengissä alkoi viime sunnuntaina kiva yhteisneulonta. Ihailen Katjan ideointikykyä, kun tulee aina tällaisia kivoja neuleprojekteja ja useinmiten olen niissä aina mukana. Nimittäin neulojan torkkupeiton yhteisneulonta!

Mukana on kahdeksan suunnittelijaa, jotka ovat suunnitelleet kaksi neulotun palan ohjetta. Minun palojen ohjeet julkaistaan 13.10 ja viime sunnuntaina on julkaistu ensimmäisten palojen ohjeet.

Parastahan tässä on se, että voi soveltaa itse vaikka kuinka paljon. Ensinnäkin, voit neuloa paloja enemmän, jolloin peitosta tulee suurempi. Toisekseen, voit neuloa kaikki palat tai osan paloista ja tehdä niistä peiton. Kolmanneksi, voit tehdä myös esimerkiksi palatyynyjä ja muita juttuja, jos peittoprojekti on liian iso projekti. En paljasta vielä omien palojen ohjeita, sillä ne julkaistaan vasta 13.10, mutta ne ovat pintaneuletta ja helppoa sellaista. Vähän kyllä jännittää, että millaisia paloja muut ovat suunnitelleet, ovatko ne samankaltaisia (sillä monesti ideat myös vähän risteilevät neulesuunnittelijoiden kesken ja siksi voi olla joskus samankaltaisia neuleohjeita) ja millainen peitto tulee.

Lisäksi voit ottaa langat omista varastoista ja valita itse langan ja värit. Ohjeen lankasuositus on 100 g = 200 m vahvuiset langat.  Yksi pala taitaa painaa 10 g, jos sitäkään. Tästä saa myös vaikka kivan vauvan peiton. 

Tästä eteenpäin siis jokainen sunnuntai julkaistaan palojen ohjeet ja vikat palat marraskuussa. Seuraa Lankajengin Instagramia, sillä siellä kerrotaan, mistä löytyy palojen ohjeet. Ne löytyvät nimittäin mahdollisesti hieman eri paikoista eri suunnittelijoilta. Yleisimmin varmaan Instagramin puolelta. Julkaisen omat palat täällä blogissa ja Instagramissani.

Tule mukaan neulomaan neulojan torkkupeitto! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti