sunnuntai 6. lokakuuta 2024

Neuleohje: Pitsineulesukat, Soleado sukat

Soleado tuoteperhe saa vielä jatkoa sukkien muodossa. Näiden idea oli jo elokuulta, mutta nyt Socktoberin eli lokakuun sukkakuukauden alussa on hyvä julkaista niiden neuleohje. Jos tykkäät pitsistä, tykkäät näistäkin sukista. Lisäksi sukat neuloontuu nopeasti, sillä pitsiä ei ole koko sukissa. Myös pieniä jämälankoja voi käyttää näihin sukkiin juuri pitsiosioihin.

Soleado sukissa on kaksi kokoa, noin 26-28 koko ja aikuisen 38-39 koko, lisäksi jalkaosuutta saa neulottua hyvin pidemmäksi, aina kokoon 40/41 asti. 

Ohje löytyy 

Ravelrystä

Verkkokaupastani

Lankajengistä (tulossa pian ellei ole jo!)

Ohje on alennuksessa aina lokakuun 15.10 asti, sillä onhan lokakuu kunnon sukkakuukausi eli socktober. Alennuskoodeja et tarvitse, alennus näkyy ravelryssä kassalla ja verkkokaupan hinta on suoraan alennushinta. Tämä keltainen väri on minusta kiva syksylle ja sopii syksyyn tosi hyvin.

Näihin sukkiin voit muuten hyödyntää jämälankoja hyvin! Pitsiraidat eivät vaadi kuin noin 20-30 g lankaa. Sukat neuloontuvat myös nopeasti, vaikka ovatkin ohuesta langasta. 

Muista myös Soleado tuubihuivi, joka oli Lankajengin top12 ostetuimpien ohjeiden joukossa syyskuussa! Kiitos siitä kaikille neulojille! <3 

Millaiset fiilikset sinulla on lokakuusta? Millä väreillä sinä neuloisit nämä sukat tai tuubihuivin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti