keskiviikko 16. lokakuuta 2024

Uusi neuleohje: Nuppunen vauvan haalari

Kerroin aiemmissa postauksissa, että olen kaivannut uusia suunnittelutuulia ja uusia juttuja neulesuunnitteluun. Nyt niitä on kuvassa ensimmäinen. Nimittäin vauvan neulottu haalari!

Neuloin jo tätä keväällä, kunnes se jäi vähän muiden juttujen jalkoihin ja taisin jopa purkaa nyt syksyllä sen keväällä aloitetun työn. Onneksi se oli ihan alussa niin ei paljon harmittanut purkaa. Nämä isommat työt vaativat kyllä paljon aikaa. Sitten kun vauhtiin pääsee, niin tulee neulottua melkein parissa päivässä. Niin taisi käydä tämänkin kanssa, että itse neulominen ei vienyt montaa päivää, mutta kaikki muu on sitten enemmän aikaavievää.





Tässä vauvan haalarissa on kolme kokoa: 62/68, 74/80 ja 92/98. Koot ovat isohkoja, varsinkin pituudeltaan, eli kokonumero vastaa enemmän sitä jälkimmäistä kokoa. Ensimmäinen koko on siis enemmän 68 kuin pienempää. Olen kuitenkin yrittänyt kirjoittaa ohjeeseen pieniä, helppoja soveltamisvinkkejä, kuinka voi itse helposti soveltaa saadakseen sopivan koon. Vauvat kun ovat kuitenkin niin erilaisia että melkeinpä vaikeinta oli tässä miettiä nämä koot. Pienimmän koon jätin vähän tarkoituksella pois, mutta koolla 62/68 ja muutamilla soveltamisvinkeillä saatat saada myös sopivan haalarin 0-3 kk:n ikäiselle vauvalle. Vastasyntyneelle tämä haalari taitaa kuitenkin olla iso mutta eipä hätää, vauvat kasvavat ihan hirmu nopeasti :)

Tämä oli iso projekti ja vaati todella paljon aikaa kaikkinensa juttuineen. Mutta olen kyllä tyytyväinen ohjeeseen näin ensikertalaisena ja toivottavasti tekin tykkäätte! Vauvajutut ovat kuitenkin niin ihania suunniteltavia, ettei niitä oikein henno jättää poiskaan. :D 

Ohje löytyy



Lankajengistä (tulossa pian ellei ole jo!)

Ohje on myös alennuksessa 27.10 asti kaikissa myyntikanavissa.

Tykkäätkö neuloa vauvan juttuja?

2 kommenttia:

  1. Kiva haalari ja hyvä kun ei ole ylä-ja alaosaa erikseen, vaan kaikki yhtenäisenä "pötkönä" niin pysyy paremmin paikallaan.

    VastaaPoista