maanantai 2. huhtikuuta 2018

Huivi

Vihdoinkin sain taas yhden työn valmiiksi ja pitäähän se tulla tänne tallentamaan. Tämä tulee kyllä lahjaksi, mutta luotan siihen ettei lahjansaaja löydä tätä netistä. Olen tykännyt jo tosi kauan eräästä Novitan huiviohjeesta ja näitä huiveja on tullut kyllä neulottua aika monta kappaletta. Pieni tauko tässä oli, mutta yllättävän nopeaan kuvio palautui mieleen. Tämä oli sen verran tuttu ohje, että tuli neulottua ihan ilman ohjetta alun jälkeen.

Näyttää vaikealta, mutta yllättävän helppo loppujen lopuksi. Sanoinko jo, että tykkään todella paljon tästä kuviosta :D


Yleensä en ole tehnyt tähän hapsuja, mutta nyt ajattelin tehdä, koska se voisi tuoda huiville juhlavamman efektin. Tämä huivi siis menee esimerkiksi hartiahuivina syksyllä. Kyllähän tästä varmaan saisi myös kaulahuivinkin käyttöön. 
Mulla oli lankana Novitan Niitty. Joskus aikoinaan jostain alennuksista ostettu ja nyt vasta löysin tälle käyttötarkoituksen. No sinne meni vissiin kaikki neljä - viisi kerää. Oma tekemä lahja on aina oma tekemä ja varsinkin, jos lahjansaajalla on jo kaikkea. Yritin löytää tätä ohjetta Novitan sivuilta, mutta en ainakaan äkkiseltään löytänyt. Mulla on siis tämä kopiona jostain lehdestä enkä ole sitä lehden numeroa ylös kirjoittanut. Suosittelen kyllä tätä ohjetta kaikille. Jotenkin niin juhlava, ja langan valinnalla saa juhlavuutta tai arkea. Olen nimittäin tämän tehnyt pienesti kimaltelevasta langastakin ja se toi juhlavuutta huiviin. 

Kyllä neulonta on ihanaa :D Mieleni taas kuhisee ideoita ja sormet syyhyää ohjeita. Eräs kokeilu on menossa, mutta se on aika hidasta niin rinnalle tarvitsee jonkin nopeankin työn :D Mieleni tekisi tehdä vauvan villapusero. Joo, ajankohdallisesti aika hyödytön kesää varten mutta nyt jos alottaisi niin olisi varmaan syksllä valmis :D Tai no ei ehkä vauvan, mutta taaperon. Täytyypä selata ohjeita enemmän josko saisi aloitettua jonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti