maanantai 4. maaliskuuta 2019

Hello March ja tehdään siitä ihana ja rauhallinen + palmikkosukkia

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet kieltämättä hieman kiireistä, enkä ole ehtinyt tänne blogin puolelle niin paljon kuin olisin halunnut. Vaikka en erityisemmin pidäkään siitä, kun päivitellään kiirettä, niin täytyy ottaa maaliskuulle tavoitteeksi viettää ihana, lempeä, rauhallinen maaliskuu <3 Helmikuu on aina vuoden lyhin kuukausi ja sehän tarkoittaa sitä, että se menee hujauksessa ohitse.

Kerroin aiemmin, että osallistun sukkalaatikko2019 -haasteeseen, ja itselle tarkoitus on parantaa omaa neulomisjälkeäni sukissa. Olen aiemmin kertonut, etten pidä kovin paljon sukkien neulomisesta, enkä ole niitä ehkä juuri siksi neulonut niin paljon. Mutta totuushan on se, että harjoitus tekee mestarin eli mitä enemmän neulot sukkia, sitä parempaa jälkeä saat aikaiseksi. Tai ainakin näin olen sen itse kokenut. Pakko myös todeta, että olen alkanut tykätä hurjasti sukkien neulomisesta. Seuraavaksi otan tavoitteeksi kirjoneuleen, sillä nyt sanon, että inhoan kirjoneuleen neulomista. Se muumipipo ei sitten millään edisty! :D Eli siis sitten ensi vuonna ;)


Yhtenä helmikuisena päivänä aloitin neulomaan taas tätä Novitan ihanaa palmikkoneuletta. Yritin muuten löytää ohjetta tähän Novitan sivuilta, mutten sitä tähän hätään löytänyt. Tämä on siis jostain vuosien 2004-2006 lehtien ohjeista, tarkistan kotona tarkemmin, koska en muista sitä juuri nyt. Mutta olen todella ihastunut tähän ohjeeseen ja no, palmikoihin yleensäkin <3 :D Palmikot ovat minusta kiva ja helppo tapa piristää perussukkia ja mikä parasta, yksi väri riittää, sillä itse palmikko on niin näyttävä ettei tarvitse väreillä tehdä mitään esim. raitoja tms.

Lankana käytin Novita Duoa, jonka tilasin taannoin itseasiassa ihan eri projektia varten. Kuvissa nimittäin näytti väri ehkä enemmän punaiselta ja ajattelin että neulon vihdoinkin sen punaisen palmikkopipon mutta väri olikin aika ruskeaan vivahtava niin eihän siitä sitten pipoa voinut neuloa :D  Pientä jännitysmomenttia oli ilmassa, kun jännitin että riittääkö lanka. Riitti hyvin ja taas jäi juuri sellainen pieni ärsyttävä jämälankakerä jolle pitää keksiä käyttöä :D Lankaa kului näihin muistaakseni vähän vajaa kaksi kerää. Väri muistuttaa kyllä enemmänkin syksyä kuin tulevaa kevättä mutta minkäs teet, neulon aina ihan eri väriä kuin mitä vuodenaika muistuttaisi :D Nämä ovat siis sukkalaatikko2019 -projektin toiset tai kolmannet sukat. En oikein osaa sanoa, että kummat, sillä edellinen pari meni hieman vikaan niin en tiedä otanko niitä tähän vai en. No eipä väliä, ei sitä nyt tarvitse päättää. Pääasia että puikot kilisee ja langat kuluu!

Jotenkin ajattelin, että olisin aina hieman edellä tässä projektissa siis että esim. maaliskuussa neuloisin jo neljättä paria jne mutta eipä se ihan taida aina toteutua. Eikä sillä väliäkään mutta itse tykkään neuloa vähän etupainotteisesti tavoitteissa. Välillä tosiaan pitäisi muistaa että ei se määränpää vaan nauti matkastakin! Siinäpä hyvä ohje tälle kuulle!

Nyt tuli höpöteltyä tänne vähän tällaista sekakuulumisia ja paljon varmaan jäi sanomattakin. Ei muuta kuin nyt hommiin ja ihanaa viikkoa kaikille! <3 Toivottavasti pääsen taas piakkoin kirjoittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti