tiistai 8. lokakuuta 2024

Mitä neuloin syyskuussa?

Elo- ja syyskuu on ollut hieman etsimistä neuleiden ja neuleflown (varsinkin elokuu) osalta ja nyt tiedän, miksi. Olen halunnut suunnitella ja neuloa uusia juttuja. Ei hätää, lapas- ja sukkaohjeitakin tulee, mutta tämä on neulomisessa juuri parasta, että voi neuloa ihan mitä vain. Jos kyllästyy sukkiin, niin puikoille voi ottaa muuta. Sama pätee myös neulesuunnitteluun. Syyskuu oli neuleiden kanssa aika kiireinen ja neulottua tuli sukkia, lapasia, huivi, peittoja ja yksi vauvan haalari. Erittäin monipuolinen syyskuu!

Kulutus: 1508 g

Ostot: 1700 g

Syksy on todellakin tullut, kun kulutuskin on aika suurta. Myös on tullut ostettua lankoja, koska oli ideoita ja tarjouksia. Cittareissa oli Kaupunkilangan langat tarjouksessa syyskuussa ja kolme kerää 9 €, halvempi kuin seiskaveikkalangat. Ne puolestaan oli 9,50€ kolme kerää Tokmannilla. Kaupunkilangat jäävät itselle mutta seiskaveikkatarjouksesta pari kerää meni lahjaksi ja niitä en laskenut tähän, koska eivät jääneet itselle. Lisäksi oli kässämessut netissä ja tilasin Freija Yarnin lankaa ja on tässä vielä joku muukin tilaus. Langat tulee aina käytetyksi eivätkä ne vanhene joten lankojen ostoista ei tarvitse kantaa syyllisyyttä.

Syyskuussa halusin myös neuloa pienen pieniä jämiä, koska jämälankarasia ei mahdu kiinni. Näitä jämälankasukkia ja -lapasia tulee esittelyyn myöhemmin syksyllä. Innostuin myös neulomaan lisää barbien mekkoja lapsille. Syksy on myös neulehyväntekeväisyyden aikaa ja olen alkanut katsoa jo lahjoitettavia neuleita, koska tarvitsen lisää tilaa omille malleilleni :D 

Mitä uutta syyskuussa?

Melkein unohdin tämän kategorian! Mutta uusia juttuja on ainakin vauvan haalari, kaksi juttua, joita en vielä paljasta, mutta ovat sellaisia, joita en ole aiemmin suunnitellut, ja uudella tapaa vauvan peiton neulominen. Jossain fb-ryhmässä muutama ihminen kertoi, miten neuloo vauvan peittoja ja pakkohan se oli kokeilla. Se työ on kyllä edelleen vielä kesken, joten siitä kerron sitten, kun valmistuu. Aloitin sen siksi, koska edelleen oli jotain epämääräisiä merinolankakeriä, jotka haluan neuloa pois, niin sopivat juuri hyvin vauvan peitoksi.

Yksi huiviohje on tulossa loka/marraskuussa, sillä en nimittäin osaa neuloa lahjaksi ohjeista. Otin puikoille helpon huivin, jonka suunnittelin neulomismatkan varrella. Siitä syntyi So Basic huivi. Huivi on mennyt jo lahjaksi, ja siitä lisää sitten, kun ohje on julki. Lisäksi mietin tässä yhtä huivilahjaa jouluksi, se pitäisi aloittaa nyt, jos mielii antaa sen jouluksi. Tuleekohan siitäkin sitten joku oma ohje, kun ohjeista on niin vaikea neuloa... ? :D

Aika neulepitoinen syyskuu, mutta syksy on neulojan parasta aikaa! 

Miten sinun syyskuu meni? Tuliko ostoja, pääsitkö jo neuloosiin, koitko jotain uutta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti