perjantai 11. lokakuuta 2024

Pieni muistutus ja neulekuulumisia

Ihan vaan sellaista tulin kertomaan, että Lankajengissä on muuten meneillään Isänpäiväkampanja. Koko perheen mistelisukat ovat kampanjassa mukana. Kun ostat sen ohjeen, niin saat yllätysohjeen kaupan päälle. Koko perheen mistelisukissa on neljä kokoa: kaksi lasten kokoa, naisen koko ja miehen koko. Miesten sukista mulla ei ole enää kuvaa, kun sukat ovat olleet jo käytössä tovin saajallaan.

Kirjoneule mistelisukissa ei ole vaikeata. Jos minä pystyin siihen, niin siihen pystyy kuka vain :D Nämä sukat ovat kivat joulusukat koko perheelle. Helppouden takia halusin jättää jalkaosan ihan sileäksi neuleeksi ja minusta sukista tuli oikein kivat. Lisäksi värivaihtelulla saa neulottua erilaiset koko perheelle. Miesten sukat muistaakseni neuloin harmaalla.


Käy myös katsomassa, mitä muita ohjeita on mukana kampanjassa!

Tästä Lankajengiin !

Lisäksi sellaistakin muistutan, että Soleado sukat ovat vielä alennuksessa 15.10 asti.


Pitiköhän muistuttaa vielä jotain muutakin :) Lisäilin muuten tuohon sivupalkkiin tulevia neuleohjeita kategorian eli jos haluat tietää, mitä on tulossa, niin pidä sitä silmällä! Piakkoin luvassa vauvajuttuja ;) Nuppunen vauvan haalari on viimeistelypöydällä. Ihan siksi, koska vauvaneuleet ovat hirmusöpöjä! 

Tuntuu, että lokakuukin menee hujauksessa ihan ohi. Omat lokakuun lapaset odottelevat vielä puikoille pääsyä. En ole päättänyt mallia enkä oikeastaan väriäkään. Ensin ajattelin lilaa, ehkä pysyn siinä! Lisäksi ajattelin osallistua Kässäkaffit sukkien yhteisneulontaan. Valitsin jo värinkin, mutten ole niitäkään saanut puikoille. Yhden asian, jonka olen saanut tehtyä, niin olen lajitellut hyväntekeväisyysneuleita ja enää puuttuu toimitus. Kaikkea muutakin uutta kivaa on ollut mielessä!

Lokakuu tuntuu oikein kivalta, kun keskittyy kivoihin asioihin ja neulomiseen! Syksy on neulojan parasta aikaa! 

Huomenna luvassa helppo vauvan peiton ohje ja sunnuntaina Lankajengin peittoyhteisneulonta!

Miltä sinun lokakuusi on vaikuttanut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti