torstai 24. lokakuuta 2024

Neuleohje: Ghostie setti - sukat ja lapaset yhdessä

Neuloin viime vuonna Ghostie sukkien kaveriksi lapaset, mutta silloin se ohje ja lapaset jäivät pöytälaatikkoon. En yleensä suunnittele kauheasti teemaneuleita, mutta kummitussukkia oli kiva suunnitella ja se on ollut hirveän tykätty ohje. Niinpä ajattelin julkaista sitten myös Ghostie lapasten ohjeet. Nyt Ghostie sukat ja lapaset löytyvät yhdessä settinä. En ajatellut julkaista lapasten ohjetta yksitellen ja välillä mietin, että poistanko myynnistä myös tuon Ghostie-sukkien ohjeen, mutta toistaiseksi saa olla nyt näin. Niin ja oikeastaan myös siksi settinä, koska enemmistö Instagram-seuraajista oli sitä mieltä, että settinä ohje. 

Ghostie setti löytyy Lankajengistä ja verkkokaupasta! En edelleenkään tiedä, että miten ravelryyn saa settiohjeita myyntiin niin toistaiseksi tämä on saatavilla vain kahdesta paikkaa.

Lankajengistä (Pian, jos ei ole vielä!)

Verkkokaupassa

Lapasten ohje on noin 3-4 -vuotiaalle lapselle, mutta sitä pystyy helposti soveltamaan lapsen käden koon mukaan. Kämmenosaa voi raidoittaa enemmän, jos kaipaa osaa pidemmäksi. Testineuloja neuloi ihan tasan ohjeen mukaan ja lapaset mahtui juuri täyttävälle 5-vuotiaalle. 

Neulo nämä yhdessä lapselle syksyn leikkeihin! 

Kummat ovat sinun suosikkisi?

PS: Nuppunen vauvan haalarin ohje on vielä alennuksessa, kurkkaa se täältä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti