sunnuntai 20. lokakuuta 2024

Jämälankasukkia lisää

Tänä kesänä ei ollut sellaista sileän neuleen pipoa ohuesta langasta reissuneuleena, ja sitä vähän kaipailinkin. Kaipaan muuten vieläkin sellaista! Sellaista on nimittäin ihan älyttömän helppoa neuloa kaikissa erilaisissa liikkuvissa tilanteissa. Kesäkuun alussa loin silmukat raitasukkiin ja jämälankalapasiin ja ajattelin niitä sellaisiksi reissuneuleiksi. Kyllähän ne toki olivat sellaisia. Ne vain jossain vaiheessa unohtui sitten johonkin projektipussiin.

Nämä tulivat valmiiksi elokuussa ja nyt ne matkaavat jonnekin keräykseen. Inspiroiduin omista palkkiraitasukista sen verran, että halusin neuloa vastaavilla väreillä pienemmät sukat. Näihinkin sai hyvin käytettyä jämälankoja. Nyt alkaa tuntua, että keräyskiintiö on täynnä ja eiköhän näistä saa hyvin pehmeitä paketteja tarvitseville. 

Aina välillä tulee tällaisia neulekeräysspurtteja, kun tekee mieli neuloa sukkia ja lapasia varastoon. Myös jämälankavarastot täyttyvät välillä ja niitä pitää pienentää neuloen jämälankasukkia ja -lapasia. Ehkä jossain vaiheessa pääsen tilanteeseen, kun sellaisia yksittäisiä keriä tai muita 'epämääräisiä' lankoja ei ole. 

Mikä näistä on suosikkisi? Oma suosikkini taitaa olla tuo viimeisin pari, kun miellyin tuohon väriyhdistelmään.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kaikki, mutta jos saa äänestää, niin minä äänestän ylemmän kuvan vasemmalla olevia sukkia.

    VastaaPoista