perjantai 25. tammikuuta 2019

5 x viikon havaintoja

.... Jos mielesi tekee neuloa, niin neulo! Koska mikään ei ole parempaa kuin neulominen. Samalla saat aikaan jotain ihanaa sekä rentoudut.


.... Kuinka kliseinen tämä sananlasku onkaan mutta pitänee 110 % paikkansa. Kun toinen ovi sulkeutuu, ja niin toinen avautuu. Vaikka siinä itse tilanteessa tämä ei varmastikaan lämmitä, mutta kyllä se vaan niin on, että aina tulee uusia junia / lankoja / miehiä / busseja / autoja / työpaikkoja  / younameit, jos edellinen on mennyt.


.... Hei,ensi viikolla alkaa helmikuu, ja samalla käynnistyy sukkalaatikon toinen kuukausi. Itse sain kyllä tässä kuussa enemmän sukkia valmiiksi kuin yhdet mutta jos lasken vain aikuisten sukat niin niitä tuli valmiiksi tasan yhdet. Eli on aika aloittaa helmikuun sukat.


 

.... Uskalla yrittää! Ja tämä pätee ihan kaikkeen! Uskalla kokeilla uutta neuleohjetta / reseptiä / elämänmuutosta / younameit. Mikä siinä onkin, että me suomalaiset olemme varmasti jahkailun mestareita. Ei se haittaa jos menee pieleen. Ei se ole niin vakavaa. Ja kröhöm, vielä kun sitten itsekin muistaisi tämän vinkin ;)


.... Talvi on kerran vuodessa. Nauti nyt, sillä kohta lumet ovat menneen talven lumia etkä enää pääse hiihtämään / luistelemaan / harrastamaan talviaktiviteetteja. Pysähdy myös hetkeksi katsomaan puiden kauneutta ja ihastele <3

Näiden mietteiden nojalla toivotan mukavaa viikonloppua ja tavataan taas ensi viikolla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti