maanantai 6. toukokuuta 2019

Itsetehty Gugguu-pipo

En ole koskaan ollut sen suurempi Gugguu -tuotteiden fani ja enkä siis näin ollen edes omista yhtään Gugguu -vaatetta. Noh, jostain syystä sain kuitenkin päähäni että lapselle olisi kiva tehdä sellainen Gugguu -pipo. En muista, mistä tämä idea tuli mieleen, mutta ei kun tuumasta toimeen siis. Onhan nämä Gugguun pipot ihan hirmusöpöjä lapselle ja nyt on todellakin aika trendikästä panostaa lapsien vaatteisiin. Varmaan nuo tupsut tekevät pipoista todella söpöt. Hetken aikaa googlettelin ja meni siinä varmaan pari kk, että sain tämän puikoille.

Mallia tähän pipoon on otettu täältä: www.novitaknits.com ja Lempipäiväni tänään -blogista.

Kieltämättä olisi tullut kivemmat kuvat jos olisin saanut kuvattua pipon ihan oikean mallin päässä, mutta täytyy todeta, että on aika haastavaa kuvata reilu 2-vuotiaan kanssa jo muutenkin niin sitten vielä niin että pipokin pysyisi päässä. Lisäksi tässähän oli äskettäin aika lämmintä niin olisi ollut aika haastavaa pistää myös tämä pipo päähän lapselle yli 15 asteen lämmössä :D Joten nyt täytyy tyytyä vain kuvaan ilman mallia! Kahvikuppi sentään matchaa pipoon ;) Pipon sain siis valmiiksi tässä viikko - pari viikkoa sitten. Se olikin pitkästä aikaa ei-sukkatyö. Taisin instagramissa todeta, että sukkien neulominen ahdistaa tai tylsistyttää. Eikä ihme, tulihan niitä neulottua aika paljon viime aikoina niin piti välityönä sitten neuloa tämä pipo. Kiva tästä tuli ja tykkään kyllä! Suhteellisen iso tästä tuli minun neulomana, johtuikohan sitten siitä kun neuloin kahdella langalla tai muuten vaan käsialasta. Mutta meneepä sitten ehkä ensi talvena ja onhan se hyvä että on reilu kun pipon alle voi sitten laittaa esim. kypärämyssyn jos on kovat pakkaset.

Narut jätin ihan suosiolla pois, kun ei kuitenkaan reilu 2-vuotias tarvitse niitä. Lisäksi ajattelin samoin kuin tuo toinen blogin kirjoittaja, että otsan suoralla reunalla pipo on kivempi. Saattaahan tää olla ehkä lapsellinenkin reilu kolmivuotiaalle ensi vuonna mutta ei voi mitään, kiva tätä oli silti neuloa :D

Tässä oiva vinkki siis helposta piposta jos jokin muu neuletyö tökkii. Lankana käytin Baby Merinoa, joka on aivan ihana lanka. Niin ihanan pehmeä! Lankaa taisi mennä kolme tai neljä kerää, en muista enää kun tosiaan sain valmiiksi tämän pari viikkoa sitten jo. Nämä kerät tilasin Adlibrikseltä ja silloin oli jokin tarjous kun kerän hinta oli 1,90 eli hintaa tälle tuli tosiaan alle kymppi jos ei omia palkkakustannuksia oteta huomioon. Eipä tuo normihinta 3,40 mikään suuri hinta ole ja silloinkin hintaa tulisi kympin verran.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti