tiistai 6. kesäkuuta 2023

Kirjavinkit: Unelmia ja tahdonvoimaa

Onnettomien tai onnellisten sattumien summina oli taannoin vielä yksi äänikirjajakso käytössä ja tässä postauksessa jaan ne kirjat, jotka ehdin silloin kuunnella. Lähes nämä kaikki menevät self help osastoon ja jos sellaiset kirjat kiinnostavat, niin jatka lukemista. Jos ei, palaa parin päivän päästä tänne, ehkä silloin täällä blogissa on jotain muuta. Tässä jaksossa en kuunnellut yhtään kirjaa englanniksi. 


Aurora-sukkien ohje on päivitetty verkkokauppaan ja se löytyy täältä: klikkaa verkkokauppaan. Aurora-sukkien ohjeella neulot kivasti erilaisia palmikkosukkia. Alla on vielä kuva pinkeistä versioista.

Virpi Salmi: Mahdotonta By Pias - Unelma jonka ei pitänyt toteutua - 5/5

Tämä kirja kuuluu kategoriaan "parhaat elämäkertakirjat" sillä tämä on yksi mielenkiintoisista elämäkerroista. Jokin näissä vastaavanlaisissa kirjoissa vetää puoleensa ja päädyn aika usein kuuntelemaan niitä. Kirja on myös hirmuinspiroiva ja maanläheinen. ByPias vaatemerkki ei ole itselleni kovin tuttu enkä taida omistaa yhtään niitä vaatteita, ja voi olla, että juuri sen vuoksi kirja olikin hyvin mielenkiintoinen, kun ei ollut mitään ennakkotietoja. 

Frank Martela: Tahdonvoiman käyttöohje - 5/5

Äänikirjat eivät ole enää niin paljon käytössä kuin ennen eikä niitä valikoimia tule selattua kovinkaan usein. Edellisen kirjan jälkeen piti hieman etsiä seuraavaa kirjaa, sillä aika paljon valikoimissa on jo niitä, jotka olen jo kuunnellut. Tämä kirja tosin osui silmiini ja otin kuunteluun. Erittäin hyvä kirja tahdonvoimasta ja siihen liittyvistä ajatuksista. Olipa asiasi mikä tahansa, mihin haluat tahdonvoimaa ja positiivista energiaa, niin tämä on kirja siihen, kuinka saat asioita edistettyä ja ottamaan oman elämäsi haltuusi. Uskon, että kirjasta saa todella paljon irti tai ainakin itse sain. Kirja on myös hyvin lyhyt ja ytimekäs ja siinä on sanottu asiat täsmällisesti mitään turhia jaarittelematta. 


Alla vielä kaksi muuta kirjaa, jotka kuuntelin, mutta en nyt tarkemmin kerro niistä. Molemmat eivät alussa vaikuttaneet innostavilta, mutta kun pääsi alun jumeista pois, niin kirjat vaikuttivat mielenkiintoisilta. Varsinkin tuo Sanojen supervoima -kirja oli kyllä loppua kohden huikea. Kirjojen nimillä on yritetty saada mielenkiintoa ja ne puolestaan kuulostavat vähän kliseisiltä. Mutta niistä huolimatta kannattaa kuunnella. 

Janna Meunier: Mielen jumeista joustavuuteen - Kuinka tulla toimeen epävarmuuden kanssa - 4/5

Martti Vaalahti: Sanojen supervoima - Näin valitset sanasi oikein ja onnistut elämässä - 5/5

Tässä oli nyt varmaan hetkeen kuunnellut äänikirjat. Kun on kuunnellut äänikirjoja useamman vuoden ja ensimmäiset vuodet todella intensiivisesti, niihin alkaa jo hieman kyllästyä. Kirjat toki vaihtelee, mutta oikeastaan se idea hieman kyllästyttää. Lisäksi en halua olla laitteissa kiinni koko ajan ja kuunnella esimerkiksi nukkumaan mentäessä kuulokkeilla mitään. Vaikka yleensä kuuntelinkin äänikirjoja ilman kuulokkeita, niin se yleensä vaatii kotona yksinolon tai muuten hiljaisuuden. Aika aikaansa kutakin ja kyllähän näihin varmaan tulee vielä palattua jossain vaiheessa. Kovasti ainakin halpoja tarjouksia satelee meiliin koko ajan eli se saattaa olla myös ajan kysymys, milloin sorrun :D Mutta uskon, että ainakin kesän ajan panostan enemmän fyysisiin kirjoihin. 

Kivaa kesäkuuta ja palaillaan taas kirjojen myötä jossain vaiheessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti