sunnuntai 25. kesäkuuta 2023

Sukkalaatikko2023: Toukokuun sukkapari

Sukkalaatikkohaasteen toukokuun teema oli neuloa kukkia. Näitä kukkaisia villasukkamallejahan on todella paljon ja mm. Arabia x Novita -lehtikin on täynnä niitä. Itselläkin on pari kukkamallia Ravelryssä, mutta tässä vaiheessa oli todella suuri valinnan vaikeus. Teema oli niin laaja, että en oikein tiennyt, mistä lähtisi liikkeelle. Haluan kuitenkin, että sukkalaatikkohaasteen sukat ovat helppoja, jotka voi neuloa muiden neuletöiden välissä tai muuten, kun kaipaa helppoa mallia. Niinpä päädyin sitten tekemään omasta päästä jotain helppoa. Toukokuussa on ollut paljon pitsi mielessä ja niinpä kukat sukissa olivat pitsiä.


Kyllästyin kuitenkin kuvioon tai en halunnut sitä enää jalkaosaan ja siihen sitten sain jostain päähäni raitoja. Voin sanoa, etten ole tyytyväinen tähän pariin. Mutta tällä mennään ja toukokuussa se tuli myös valmiiksi, niin täytyy kuitenkin yrittää olla tyytyväinen. Tämä sukkapari ei nyt jotenkin iske itelleni yhtään, mutta en ala enää toistakaan kukkasukkaparia tekemään. Olisi ehkä pitänyt suunnitella pari tarkemmin, niin olisi saanut itselle mieluisan tai löytää jokin helppo ohje. Lankana näissä on Novita DK, jota tilasin pääsiäisen tienoilla Novitan alesta. En tiedä, onko tuota lankaa myynnissä muualla/muulloin. Lanka on muumilangan vahvuista ja toukokuun sukkapari on nyt hitusen ohuempikin, mikä on ihan kiva. Ensimmäistä kertaa yhdistin villasukkiin raitoja ja pitsiä.

Tällainen sukkapari tällä kertaa. Kesäkuun parikin on jo valmis ja esittelyyn blogin puolella myös piakkoin. Jännittävää odotella aina uutta teemaa, sillä välillä mietin, että mikäköhän heinäkuun teema on. Mutta nyt vielä juhannuksen viettoon ja palataan ensi viikolla! Kivaa juhannusta kaikille! 

Minkälaiset kukkateemaiset sukat sinä neuloisit?

PS: Muista, Johanna toppi on vielä alennuksessa tämän päivän:

mun verkkokaupassa

4 kommenttia:

  1. Moikka 😊 Kauniit sukat oot taas tehnyt! Mulla on työn alla kirjoneule kukkasukat, joista on tainnut tulla jo sellainen ikuisuus projekti😅 Ensin niistä piti tulla äitienpäivä sukat ja sitten juhannus sukat. Eipä tullut ei. Jospa saisin ne valmiiksi vaikka halloweeniksi 😅 Toivossa on hyvä elää 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lohduttaudun itse aina sillä ikuisuusprojektien suhteen, että on se äitienpäivä ensi vuonnakin :D Jotkut asiat vaan ottavat aikansa.

      Poista
  2. Ihan kivat käyttösukat tuli, vaikka ei ole omaan mieleen. Raikas väri ja raidat keventävät yleisilmettä. Hyvin istuu pitsineule ja raidat samaan pariin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllähän nämä varmasti käyttöön tulee tai menee.

      Poista