perjantai 2. kesäkuuta 2023

Toukokuun keskeneräiset

Toukokuussa keskeneräiset eivät pahemmin edenneet, vaikka mielessä ne ovat olleet. Sain ainoastaan JonSukat valmiiksi, vai kerroinkohan senkin jo huhtikuun keskeneräisissä? Ei näitä kuukausia muista tarkasti. :D Muutaman keskeneräisen kohdalla ajatukset ovat tarkentuneet, että ne joutavat purkuun, mutta itse purkamista ei ole vielä suoritettu. Uusia keskeneräisiä ei ole ilmaantunut pahemmin ja kaikki muut uudet keskeneräiset ovat oikeastaan omia malleja, joista kuullaan ehkä joskus. Toukokuussa olen myös saanut kulutetuksi sukkaboksin lankoja, mikä on ihan hyvä asia, sillä uusi sukkaboksihan tulee taas kesäkuussa. 

Kesän neulesuunnitelmat ovat ehkä vähän vielä auki. Vihdoinkin sain aloitettua kesätopin sekä myös valmiiksi sen. Siinä ei loppujen lopulta mennytkään kauan, kun vauhtiin pääsi. Langat löytyivät kotoa ja siitä tuli tosi kiva. Neulon kesällä oikeastaan niitä, joita tekee mieli neuloa tai jos ei neulotuta, niin sitten ei neulota. Todennäköisesti neulon kuitenkin jotain ja saatan myös suunnitella jotain uusia juttuja. Inspiksen mukaan! 


Kurkkaa Lankajengin Loma-aleen, josta löydät yllä mainitut ohjeet alennuksella: täältä

Sukkalaatikkohaaste on ollut kiva juttu tänä vuonna ja aina sitä seuraavan kuun aihetta alkaa odottaa. Toukokuun sukkapari tuli myös valmiiksi toukokuussa, vaikka sen neulominen ei oikein lopulta huvittanutkaan, valitsin väärän mallin. En ehtinyt kuvata sitä kuitenkaan toukokuussa, mutta eiköhän se kesäkuussa ole blogissakin. Edelleen olen aika hyvällä mallilla ja toivottavasti jatkossakin. Raitasukkalaatikko saa edetä omalla painollaan etupainotteisesti, sillä raitasukkia on ollut kiva neuloa siellä isompien töiden välissä. Kiva nähdä, miltä nämä sukkalaatikot näyttävät joulukuussa / valmiina. Mutta tässäpä sellainen pieni toukokuun neulekuulumiskatsaus.

Miten sinun toukokuusi meni neulerintamalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti