keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Oops I did it again...

Jos vielä yksi. Oli aika tuttu lause tuossa taannoin viime viikolla. :D Miten siinä aina käykin niin, että hurahtaa jonkin tekemiseen ja sitten niitä tekee ihan yllinkyllin. Virkkaus ja neulominen ovat kyllä molemmat melkoista terapiaa, sillä niiden kautta olen huomannut, että rentoudun todella. Ja jos en pääse virkkaamaan/neulomaan, niin tulen lähes vihaiseksi :D Vielä olisi ehkä langat tai kude yhteen koriin mutta nyt pakko kait tunnustaa että en tiedä jaksanko virkata vielä näitä... :D Kivaahan tämä on, mutta nyt on jo joululahjatkin aika hyvin hallinnassa näiden avulla. Tämän korin tosin tein lapselle pienien lelujen säilytykseen.



Olisi muuten ihana virkata joku tällainen kolmen erikokoisen korin setti. Siis mitä mä just sanoin etten enää virkkaa näitä, ja sitten tulee joku tällainen idea, niin perusarkea :D Tykkään tästä Novitan EcoTube -kuteesta, sillä se on sopivan jämäkkää näihin eikä liian raskasta virkattavaa. Ohje oli siis edelleen se Lankavan sivujen kautta oleva virkattu kori -ohje, tosin hieman muunneltuna. En edelleenkään virkannut kahvoja tähän, koska en kokenut että kori olisi tarvinnut niitä. Vähän niinkuin sattumalta virkkasin pohjaa sen isomman korin ohjeella niin tästä tuli hitusen isompi kuin aiemmat punaiset korit. Reunaa virkkasin taas summamutikassa sopivasti, ja rivejä näyttäisi olevan 10 tai 11. Leluille nyt saakin olla vähän isomman puoleinen kori, koska niitä leluja kuitenkin on aina siellä täällä sikinsokin. Eikä tähänkään suinkaan kaikki lelut mahtuneet, mutta ajattelin että lapsi voi sitten isompana päättää mitä haluaa tässä säilyttää.



Jonkin toisen pienen asian sain valmiiksi myös tällä viikolla, mutta en tiedä, haluanko sitä kuvata tänne, koska ei se nyt mitenkään maailman paras tekele ollut. Toisaalta, harjoitus tekee mestarin, ja mun pitäisi virkata sellainen samanlainen. Niin josko siitä toisesta tulisi sitten parempi ja sen kuvaisin tänne. Minne näitä ideioita voi sylkeä... ? :D Kun tuntuu että kokoajan tulee ihan hirveästi ideoita päähän, mutta ei vain aika tahdo riittää siihen. Pitäisi olla kokopäivätoiminen neuloja niin ainakin aikaa olisi, mutta kyllästyisikö siihen sitten? Mene ja tiedä! :D

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti