keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Kässäpuodin: #villapaitahaaste

Juuri viime viikolla paljastin, etten ole ikinä osallistunut mihinkään kal -tyyppisiin yhteisneulomisiin ja sitten tuli eteeni Kässäpuodin villapaitahaaste. Lyhyesti sanottuna siis siinä neulotaan villapaita vähän tätä nykyajan kulutusta vastaan. Tarkempia lisätietoja siitä saa esimerkiksi instagramista @kassapuoti tai Facebookista Kässäkerho -ryhmästä. Mulla oli viime vuonna tarkoituksena neuloa lapselle villapaita. Sain jostain sen päähäni, että haluan neuloa villapaidan. Mutta se jostain syystä jäi, en siis ehtinyt neuloa villapaitaa, mutta nyt sen ajattelin korjata. Viime kuun muumilangat menevät siis tähän villapaitaan ja hyvällä mallilla kieltämättä mennään. Takakappale tehty ja etukappale melkein valmis. Toki sitten vielä hihat. Yleensä en jostain syystä neulo omalle lapselle mitään, mutta tämän teen siis nimenomaan omalle lapselle. 

Päätin tehdä siis tämän neuleen Novitan sivuilta. Koska en pidä kirjoneuleesta niin tulen jättämään nuo muumikuviot pois. Teen siis ihan perus raidallisen neuleen. Katsotaan, miltä se sitten lopulta näyttää :D Tavoitteena on, että neule olisi tulevaksi talveksi eli toivoa sopii, että se tulisi piakkoin valmiiksi. Vaikka ei nyt tietenkään vielä ole neulekelit, ainakaan eteläisessä Suomessa, mutta kiva olisi jos esimerkiksi marraskuussa sitä lapsi ehtisi jo pitämään. Koiden kanssa on aina tietenkin vähän säätöä, mutta uskon, että olen valinnut myös oikean koonkin. Tulen ehdottomasti täälläkin neuleen sitten esittelemään, kunhan saan sen vain valmiiksi. 

Toinen juttu, mistä piti kertoa niin Novitalta ilmestyi kolmas Muumi-lehti. Sitä en ole vielä hankkinut, mutta luulen, että se tulee myös hankittua. Itse asiassa äsken juuri mietin, että pitäisiköhän huomenna lähteä se ostamaan. Olen jotenkin koukussa näihin Muumi-lehtiin, vaikka en kyllä ole neulonut sieltä kovinkaan paljon. Sille Muumipipollekin kävi niinkuin kävi :D Täältä   
voi siis lukea lisää siitä :D

Tästä tuli nyt kuvaton postaus, kun tuli tarve vaan kirjoittaa asioita ylös ilman mitään suunnitelmia. Eli mukavaa keskiviikkoa ja palataan taas pian! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti