maanantai 23. syyskuuta 2019

Mikä villasukka olisit?

Tein eilen villasukkatestin, jonka löysin Meillä Kotona blogista. Ai, vitsit nämä testit on kivoja. Ennen kuin kerron tuloksia, niin testi on sopivan lyhyt ja leikkimielinen (tietenkin!). Testissä oli siis 5 helppoa kysymystä, joiden perusteella sitten määritellään millainen villasukka olisit :D Kaikkien neulojien pitäisi kyllä tämä tehdä ja katsoa, pitääkö yhtään paikkansa luonteeseen liittyen sekä siihen, että millaisia sukkia tykkäät tehdä. 

No sitten siihen tulokseen. Minä olisin klassinen palmikkosukka! :D Ja osui ja upposi kyllä niin hyvin, sillä juuri äskenhän kirjoittelin, kuinka rakastan palmikoita. Se kirjoitus löytyy täältä.

Ja edelleen, kyllä rakastan palmikoita ja olen mielelläni klassinen palmikkosukka! Ja luonnekin osui kyllä aika täysin; teen to do -listoja ja minulla pysyy homma hanskassa. Eikä meillä muuten lopu vessapaperi tai jauhot kesken ikinä.

Nämä sukat olivat ne sukat, jotka tein yhdestä Isovelikerästä ja voi kuinka tykkäsin neuloa näitä. Ne tulivat valmiiksi todella nopeasti. Mieleni tekisi tehdä pidempivartiset näistä myös.

Näitä sukkia en muistaakseni ole esitellyt täällä, mutta nämä sovelsin pitkävartisten ohjeesta. Niistä ei kyllä tullut täydelliset, mutta vaatisi hieman ohjeen modausta niin sen jälkeen niistä tulisi hyvät! Eivätkä nämä kyllä ehkä ole palmikkosukat, mutta ainakin sinnepäin.

Yritin tähän etsiä yhtä mun lempparipalmikkosukkien ohjetta ja kuvaa, mutta valitettavasti kuva on jossain vanhojen puhelimien kätköissä, sillä en nykyisistä puhemista sitä löytänyt. Ohjekin on Novitan lehdistä, sitä en myöskään löytänyt nettisivulta. Mutta olen kehittelemässä tästä ohjeesta omaa ohjetta ja katsotaan saisinko sen sitten myös tänne blogiinkin. Vielä ollaan kyllä todella suunnitteluasteella, sillä vasta hahmottelen sitä, mutta on ne pienetkin askeleet eteenpäin.

Mutta näiden villasukkaterveisten myötä toivottelen hyvää alkavaa viikkoa <3 Ja tee tuo testi ihmeessä ja kerro minullekin kommenttikentässä, että mikä villasukka olet!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti