sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Jälleen kerran: vesimelonivillasukat

Tällä kertaa keltaisena. Keväällä todella innostuin vesimelonivillasukkien neulomisesta ja vielä yhdet piti sitten neuloa. Mutta halusin jollain muulla värillä kuin punaisella. En muuten tiennyt, että keltaisia vesimeloneita on olemassa, joten väriksi tuli keltainen. Näitä on kyllä ihan superkiva neuloa ja ovat helpot kuin heinänteko. (Mistäköhän tämäkin sanonta on muuten tullut; onko heinänteko jotenkin helppoa? :D )



Näissä sukissa piti jotain tiettyjä juttuja muuttaa edellisiin verrattuna kuten jättää valkoinen pois ja vihreällä en tehnyt kuin resorin ja kärjen.Valkoisen jätin oikeastaan ihan siitä syystä pois, kun valkoista ei ollut mukana mökillä, joten piti pärjätä ilman. Tästä keltaisesta kerästä kaavailin muuten aikaisemmin jotain sitruunasukkia, mutta siitä tulikin vesimelonisukat, koska en ole vielä saanut ideoita sitruunasukkiin. Vaikka keltaista lankaa jäi kyllä eli ihan hyvin vielä pystyisin tekemäänkin sitruunasukat.



Lankana näissä on keltainen siis Novitan Seitsemän Veljestä (väri: esikko) ja musta on puolestaan jotain mitä lankavarastosta löytyi. Taitaa muuten olla Nordic Woolia ja vihreä puolestaan sitä samaa kuin punaisissakin vesimelonisukissa eli lankavaraston pohjalta sekin. Tämä kuvio menee jo kyllä aika rutiinilla ja on edelleen ihan kiva. Mielessä on ollut myös mansikkasukat, katsotaan josko saisin sellaisetkin puikoille, varsinkin kun mansikkasesonki on käynnissä :D Ideoita on kyllä taas vaikka kuinka paljon, että en yhtään tiedä, milloin nämä kaikki pääsee puikoille.

Kummasta vesimeloneista sinä tykkäät: keltaisista vai punaisista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti