perjantai 17. heinäkuuta 2020

Puikkoperjantai: Tämän viikon käsityöinnostukset

Hellurei heinäkuun helteet! Tämä viikko onkin mennyt vähän lomamoodissa, enkä ole ajatellut blogiakaan ja tämän sisältöä niin paljon. Paljon olisi ideoita, mutta ehkäpä välillä on hyvä pitää myös pientä taukoakin. Mielessä on jo pidempään ollut jokin pieni, kiva arvontakin, lähinnä Instagramin puolelle, mutta kävi mielessä, että pitäisikö sellainen järjestää myös blogin puolellakin. 

Eräs keskeneräinen, joka pitäisi kyllä saattaa loppuun piakkoin, on Violapalapeitto. Tämä on ollut jo aivan liian pitkään keskeneräisenä ja paikallaan. Innostuin tästä niin paljon alussa, mutta loppua kohden se hieman lopahti. Tai maaliviiva kyllä näkyy jo, mutta tuntuu, että vielä on paljon tehtävää. Oikeastaan se lopahti siksikin, että emme ole olleet kotona, enkä kaikkia paloja jaksa aina raahata mukana niin on ollut vaikeampi tehdä sitä viime aikoina. Mutta kyllä tämäkin projekti valmistuu!Tämän viikon parhat:

** raitasukat. Innostuin taas vaihteeksi raitasukista ja väriksi valikoitui keltainen ja harmaa. Minulla on vieläkin pieniä keriä Novita 7 veljestä Lappi -lankaa ja otin ne mukaan mökille ja raitasukathan niistä syntyivät. Ehkä ne ansaitsevat ihan oman postauksen ja kerron niistä enemmän siellä.

** lanka-alet. Heinäkuu on kyllä paha kuukausi, sillä silloin on aina jossain lanka-aleja, ja vaikka heinäkuussa en ole sortunut niihin, niin silti tällä viikolla tuli yksi lankapaketti. On ollut kiva fiilistellä uutta lankaa, jota en ole aiemmin neulonut. Voisin tehdä taas tännekin lankapaketti-postauksen heti kun saan vähän suunnitelmia paperille.

** projektien eteneminen. On ollut kiva huomata, että omat projektit edistyvät, vaikka välillä olisi tunne, etteivät edisty. Neuloin erään sukat lähes yhdessä tai kahdessa päivässä ja huomasin, että siitä tuli todella ihana. <3 

Tällä viikolla ei ole nyt pahemmin ollut mitään sen ihmeellisempää, mistä olisin innostunut. Liekö tämä heinäkuun hiljaisempia viikkoja, vai onkohan ne vielä tulossa. Itse voisin jatkaa kyllä lomailua vielä viikon tai pari. 

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua! Miten sinun viikkosi meni?

2 kommenttia:

 1. AIvan ihanat nuo kelta-harmaat sukat!! Huolisin itselleni samantien :D
  Laita ihmeessä joku arvonta pystyyn tänne blogin puolellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään niistä tällä hetkellä kaikista eniten! Joo, harkinnassa on arvonta mutta vielä vähän mietin, että millaisen järjestäisin... :)

   Poista