tiistai 7. heinäkuuta 2020

3 parasta neulomispaikkaani kesällä

Kesä on parhaimmillaan tällä hetkellä ja meistä itse kukin on varmaan neulonut enemmän tai vähemmän uusissa ympäristöissä. Ajattelin sen pohjalta listata omat TOP 3 lempparipaikat mitä tulee neulomiseen kesällä. Listaa olisi varmaan saanut pidemmällekin, mutta pysytään nyt kolmessa suosikkipaikassani. :)



** Mökkimme terassi. Tämä on kyllä ihan ehdoton suosikkipaikkani kesällä. Olen neulonut siinä keväällä, kesällä ja syksyllä. Siihen vielä kuppi kahvia niin nautinto on täydellinen. Ainut miinus siinä toki on hyttyset, mutta missä niitä nyt ei olisi. Tähän pienoiseen ongelmaan toki auttaa hyttyskarkoite ainakin hetkellisesti.

** Riippukeinu. Tai ihan keinukin ajaa saman asian. Tänä kesänä kokeilin ensimmäistä kertaa neuloa riippukeinussa ja se oli aika kivaa :D Muutenkin riippukeinu on kyllä toiseksi paras paikka mökillä. Haaveilen pienestä riippukeinusta meidän parvekkeelle. Pystyisiköhän laittaa riippukeinun parvekkeelle...

** Laituri. Vesi ja järvi ovat kyllä asioita, joita rakastan. Siispä tuli myös kokeiltua laiturilla neulomista. Ja hyvin muuten toimi. :D Tässä on kyllä sitten sellainen pieni tai aika isokin ongelma, että jos puikon pudottaa niin sen saattaa myös menettää järven pohjaan. Metallipuikko taitaa kyllä upota heti pohjaan, mutta puupuikko saattaisi jopa jäädä kellumaan. En tiedä, en ole onneksi kokeillut, enkä kyllä haluakaan kokeilla :D

Suomen kesä on kyllä niin ihana ja nyt se jotenkin tuntuu vielä ihanammalta kuin ennen. Liekö sitten rankka kevät syynä vai mikä, mutta olen niin iloinen, että meillä on sellainen vuodenaika kuin kesä. <3 En ole muuten ollut aina näin kesäihminen kuin nyt, mutta nähtävästi sitä voi ihminenkin muuttua. 

Mikä on sinun lempparipaikkasi neuloa kesällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti