perjantai 3. heinäkuuta 2020

Puikkoperjantai: heinäkuun ekat käsityökuulumiset

Se onkin sitten heinäkuu ja perinteinen lomakuukausi. Tällä viikolla on tuntunut kyllä edelleen, että on lomamoodissa ja ei oikein ole saanut tännekään erityisempää kirjoitettavaa. Mm. kesäkuun kulutuskin on vielä julkaisematta, mutta se on kyllä tulossa, hieman myöhässä vain. Oikeastaan suurin syy siihen on, että en ole saanut punnittua viimeisimpiä villasukkia, koska ollaan oltu reissussa niin paljon. Sen voin kyllä sanoa, että lankoja tuli ostettua kesäkuussa ihan liikaa. Ja pari lankapakettia odotteleepi vielä postissa tällä hetkellä :DKeskeneräisiä tällä hetkellä noin kaksi. Eräänä sadepäivänä tällä viikolla aloitin vihdoin (!) kesäpuseroa. Tällä hetkellä edelleen tuntuu hyvältä neuloa ensin loppuun työ ja sitten aloittaa uusi. Näin niistä omista malleistakin muistaa vielä jotain toisessa sukkaparissa ;)

Tämän viikon parhaat:

** Keltainen kesäpusero. Vihdoinkin olen saanut aloitettua sen kesäpuseron. Katsotaan nyt mitä siitä tulee vai joutaako vielä purkuun. :D

** Oma sukkaohje. Viime automatkalla aloin vain neuloa ja huomasin, että tästähän tulee ihan kiva sukka. Kyselin Instagramissa, että halutaanko ohje ja koska kaikki vastaukset olivat myönteisiä, niin päätin sitten kirjoittaa omat muistiinpanot puhtaaksi ja julkaisen ohjeen. Ohjekin on kirjoitettu jo, seuraava vaihe on testineulojien kuulutus. Eli jos haluat testineuloa helpon sukkaparin, ole kuulolla Instagramissa, sillä taidan hakea testineulojia siellä.

** Lankapaketit.  Vaikka en ole vielä konkreettisesti saanut näitä käsiini, mutta ajatus siitä, että postissa odottaa pari ihanaa lankapakettia, niin on aika kiva. Nämä lanka-alet ovat kyllä aivan liian koukuttavia, sillä nytkin on menossa aivan liian paljon lankatarjouksia, että olen aika varma, että heinäkuukaan ei selviä ilman lankaostoja.

Täällä siis ollaan hyvin pitkälti lomamoodissa ja nautitaankin siitä. Luonnoksissa on kyllä paljon postauksia, ja niitä julkaisen aina, kun tulee fiilis, joten blogi kyllä päivittyy lomallakin heinäkuussa. Kesäkuun kulutus on tulossa piakkoin, mutta viikonloppuna on kuitenkin luvassa jotain lapselle ja jotain pinkkiä sisältäen myös kokemuksia eräästä langasta. Ja ai niin, koska heinäkuu on alkanut niin, heinäkuun sukkapari sukkalaatikkohaasteessakin odottelee oven takana. Siitäkin lisää viimeistään viikonlopun jälkeen!

Mikä oli sinun viikkosi paras hetki / asia? Oletko sortunut lanka-aleisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti