lauantai 31. joulukuuta 2022

Kun piposuunnitelmat muuttavat suuntaa

Tämän pipon neuloin marras-joulukuun vaihteessa tai jossain siellä tienoilla. Alun perin piti neuloa eräs toinen pipo, mutta vaihdoin lennossa suunnitelmaa, koska tuli parempi idea. En ole neulonut niitä sellaisia muhkupipoja, jos ei Harmonia-pipoa lasketa sellaiseksi. Halusin kuitenkin kokeilla sellaista ja onhan ne mielessä olleet. Joskaan tämä ei kuitenkaan ole mikään sellainen iso muhkupipo. Mutta kiva ja lämmittävä! 


Pipon väri on hieman epätyypillinen minulle, mutta koska tuon värisiä Drops Nordeja löytyi niin piposta tuli tuon värinen. Lisäksi väri sopii aika hyvin Ruusunnuppu-lapasiin, vaikkei juuri ihan sitä samaa sävyä olekaan. Pipo on neulottu kaksinkertaisella Drops Nordilla ja voi miten pehmeä se onkaan. En ole raaskinut vielä ottaa tätä käyttöön, mutta varmaan pian on otettava, sillä näitä "en raaski ottaa käyttöön pipoja" alkaa jo olla useampi. :D Tämä pipo on muuten neulottu ylhäältä alas ja olipa mielenkiintoinen uusi tekniikka. (Voiko sitä sanoa tekniikaksi? :D ) Sillä tavalla pystyy ehkä pipon kokoa säätelemään hyvin ja neuloinpa toisenkin pipon samalla tekniikalla, mutta eri langalla. 

Olen mieltynyt nyt loppuvuodesta Dropsin Nordiin. Neuloin siitä myös yhdet sukat, ja kesken on lapaspari. Kiva lanka ja minusta ei käytössäkään mene huonoksi (ainakaan pipoissa, sukista ei vielä kokemusta). Tästä tulikin nyt viimeinen postaus tälle vuodelle, mutta ei muuta kuin pipot päähän ja vuodenvaihteen viettoon! 

Oletko sinä neulonut pipoja tänä vuonna tai onko suunnitelmissa ensi vuonna neuloa pipoja? Mukavaa vuodenvaihdetta ja uutta vuotta 2023! 

6 kommenttia:

 1. Drops Nord -lanka on jo pitkään huudellut minua tutustumaan itseensä. Jo etikettikin on niin inspiroivan näköinen. Vielä en ole ryhtynyt, mutta kai se kohta pakko on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki aikanaan. Minullakin se tutustuminen on kestänyt mutta joulukuussa tuli neulottua muutamia neuletöitä sillä, vaikka aikaisemminkin olen neulonut.

   Poista
 2. Kiva malli ja etenkin ihana väri! Pipoja on tullut vuoden mittaan neulottua varmaan enemmän kuin laki sallii =D Niitä vaan on mukava neuloa kun valmistuvat suht sukkelaan. Nytkin uusia pipoideoita on putkahdellut muutamia, joten eiköhän tehtailu jatku ensi vuonnakin :) Mukavaa uutta vuotta 2023 sinullekin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinulle! Pipot ovat kyllä kivoja neulottavia ja ihana kun ne saa valmiiksi niin helposti eikä tarvitse neuloa toista paria kuten sukissa ja lapasissa. Jään odottamaan innolla ideoitasi :)

   Poista
 3. Hyvää tulevaa vuotta sinullekin!💗 Taisin alkuvuodesta neuloa yhden pipon ja vastikään toisen. Ja Drops Nordista tykkään minäkin. Käytän siitä tehtyjä sukkia päivittäin ja hyvin kestävät, kun ei usein pese. Pesen itse villaohjelmalla pesukoneessa pesupussissa ja tällä tavalla säilyvät päivittäisessä käytössä vuodenkin. Eivätkä nukkaannu👍t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja samoin sinulle! Minulla on yksi Nordista neulottu pipo joka ei myöskään ole nukkaantunut ja on ollut käytössä paljonkin. Hyvä tietää, että sukatkaan eivät nukkaannu helposti.

   Poista