maanantai 1. huhtikuuta 2019

Hello huhtikuu!

Kuukausi taas vaihtui, ja on aika toivottaa tervetulleeksi huhtikuu, tuo kevätkuukausi! Alle listasin vähän jotain omia vinkkejä ja suunnitelmia:

Vaihda kevympiin kenkiin ja takkiin! Otin jo hieman varaslähdön, mutta käytin jo perjantaina tennareita ja kevättakkia ja hyvin pärjäsin! Aamulla oli toki hieman viileää, mutta siinä kävellessä tulee kuitenkin lämminkin, niin oli oikeastaan aika sopivaa kevyemmillä vaatteilla. Ja miten ihanaa onkaan kävellä kevyemmillä kenkillä melkein harjatuilla teillä! Tuntuu yllättävän keväältä jo pelkkä vaatteiden vaihto kevyempiin. Tokihan tässä vaiheessa aina povataan takatalvea, mutta ei mietitä sitä ja nautitaan hetkestä!

Nauti pienistä hetkistä arjen kiireissä! Löydä pienet arjen nautinnot kiireen keskellä! Pysähdy vaikka hetkeksi kuuntelemaan linnun laulua tai katsomaan puiden lehtien kasvua. Jos sinulla on lapsia, niin tulkaa hoidosta pidemmän matkan kautta ja nauttikaa kevään tuomista iloisista yllätyksistä kuten esimerkiksi harjatut kadut, keinuminen, lähipuiston lumien sulaminen tai mikä ikinä minkä keksit!Suunnittele uusia kesäisiä käsitöitä! Tätä olen kyllä tehnyt jo viikonloppuna urakalla. Nyt tuntuu että on luova kausi ja tekisi aloittaa vaikka mitä. Voisinkin listailla vähän omia himotuksia käsitöiden saralla. Ja toki niitä omia to knit -tavoitteitakin voisi tarkastella nyt kuinka ovat onnistuneet vai ovatko. Uusimmassa Novita-lehdessäkin oli ihania kevät- ja kesäkäsitöitä. En ole ehkä aiemmin kokenut tällaista, mutta nyt tuntuu, että on aivan ihana nauttia käsityölehtien kesämalleista ym. Kevät- ja kesämallit ovat jotenkin niin ihanan kevyitä verrattuna talven paksuihin huiveihin, ei siinä että niissäkään mitään vikaa olisi, mutta fiilistellään niitä sitten taas syksyllä! Ja tähänhän on pakko sanoa, että kuvassa olevat paksuhkot villasukathan aloitin toissaviikolla :D

Huhtikuun tavoitteet: Tässä kuussa voisin kuunnella enemmän kirjoja ja tehdä enemmän käsitöitä. Maaliskuu oli jotenkin raskas, mutta nyt tuntuu, että se on takanapäin ja voisin nauttia enemmän näistä pienistä omista arjen iloista. Olin tänään aamujunassa niin fiiliksissä ja uudessa energiassa, että latailin itselleni uusia kirjoja Bookbeatissa. En muuten tiennyt, että siellä on ihan kielten kirjojakin. Otan yhdeksi tavoitteeksi parantaa jotain opiskelemaani kieltä Bookbeatin avulla. Myös tämän blogin suhteen voisin olla aktiivisempi ja päivitellä enemmän huhtikuussa mutta katsotaan! Tämä toisaalta menee ihan fiiliksen ja inspiraation mukaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti