perjantai 26. huhtikuuta 2019

Perjantain pienet vauvan sukat

Nyt ymmärrän, kun monet bloggaajat aikoinaan valittivat aina vaikeudesta keksiä otsikko. Been there done that. Se on oikeasti vaikea keksiä jokin hyvä otsikko! Tämäkin otsikko syntyi nyt kuvasta ja tästä päivästä, sillä en nyt sen parempaan kyennyt. Toisena vaihtoehtona voisi olla blogeissa pyörinyt rehelliset kuulumiset -postaus. Eli mitä mulle kuuluu nyt neulomisrintamalla tai vaikka muutenkin?

** Jollain tasolla neulomusten osalta pyörin nyt paikallaan. Neuloin niin paljon koko alkuvuonna villasukkia, että nyt tuli stoppi. Jossain vaiheessa sitä nähtävästi kyllästyy tai kaipaa jotakin muuta ja uutta neulottavaa. Mielessä olisi tuhat ja yksi ideaa, mutta jollain tasolla ei saa mitään konkreettista aikaiseksi. Tykkään suunnittelusta, mutta se vaatii aina omanlaisensa mielentilan ja sitä ei ilmeisesti tällä hetkellä ole niin siitä suunnittelusta on vaikeampaa saada kiinni.

** Mikä siinä muuten onkin, että kuitenkin jokin työ pitää olla tehtävänä? Iloitset kun saat työn valmiiksi, mutta et osaa olla neulomatta. Aloitin sitten tällaisissa fiiliksissä vauvanpeiton. Sain vihdoin myös otettua nuo langat käyttöön. En kyllä edelleenkään ole ko. lankojen ylin ystävä, mutta mielestäni se on ehkä aika hyvä lanka vauvanpeittoihin. Niin ihanan pehmeää!

** Kuvien sukkien lanka on siis Novitan Niitty. Tulihan näistä sukista kuitenkin loppujen lopuksi ihan kivat ja varmasti lämmittävät pieniä jalkoja. Ohje on muuten jokin oma sovellus, sillä en muista edes mistä otin näihin ohjeen. Jokatapauksessa sukat ovat kyllä ihan perussukat, sillä mitään ihmeellistä näissä ei ollut. Sukat nimesin yhden illan sukiksi, koska sukat valmistuivat kutakuinkin yhdessä illassa. Olin jotenkin ihme välitilassa edellisen työn päättymisestä ja uuden aloittamisessa ja ajattelin että jos mietin seuraavaa työtä näiden sukkien lomassa :D Siis neulojahan ei voi olla neulomatta esim. jos katselee TV:tä!

** Julkaisin tällä viikolla myös InstaStoriesissa pienen kyselyn, että onko liian myöhäistä neuloa talvipipoa. Tulosten mukaan ei ole :D Tuli jotenkin sellainen talvipiponeulomisfiiliskin, kun on vihdoin ne punaiset langatkin. En vielä sitä aloittanut, sillä mielessä mallailen sopivaa ohjetta ja mallia. Olisi ainakin sitten valmiina ensi talvea varten ja mulla on tämä punainen palmikkopipo pakkomielle kestänyt jo aika kauan että sellainen on kyllä neulottava ennemmin tai myöhemmin!

Tällaisten kuulumisten myötä toivotan kaikille mukavaa viikonloppua! Itse ainakin olen viikonlopun tarpeessa vaikka olikin lyhyt viikko :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti