tiistai 23. huhtikuuta 2019

Suffelisukat

Miten meni pääsiäinen? Kaikilla varmaan aika suklaapitoinen ja siksipä tämä sopii hyvin pääsiäisen jälkeiseen aikaan :D


Saatan olla myöhäisherännäinen aika monessakin jutussa. Niin varmaan myös tässä seuraavassa; nimittäin käsityöblogit, some ja neulojat ovat varmaan jo pitkään kohisseet kaikenlaisista karkkisukista. Otin puikot käteen ja kun vielä sopivasti oli kaapissa ruskeaa, pinkkiä ja valkoista niin päätin neuloa suffelisukat. Varsinkin kun suffelit ovat aina olleet mun lapsuudenherkkuakin! <3 Jollain tasolla pinkki-ruskea-valkoinen väriyhdistelmä vaan miellyttää minua. Suffelista nämä sukat saivat siis alkunsa. Nämäkin ovat osa sukkalaatikko2019 -haastetta, vaikken vielä tiedä kenelle nämä lahjoittaisin. Ohje on hyvin pitkälti Novitan sivuilta napattu ohje, mutta sovelsin tottakai vähän omaakin kädenjälkeä siihen.

Ohje siis täältä mutta muokattuna. Jos nyt oikein muistan niin silmukkamäärä oli tuon 38 koon. Värityksen suunnittelin itse ja kantapäät ja kiilakavennukset tuon ohjeen mukaan siis. Monethan neulovat näitä karkkisukkia niin, että neulovat siihen sen karkin logon, mutta en kokenut sitä tapaa itselleni mieluisaksi, niin jätin sen pois. Mentiin siis aika pitkälti sukkien perusohjeella.



Olen jo aiemminkin sanonut, etten ole ollut ikinä näin paljon fiiliksissä sukkien neulomisessa kuin nyt. Kiitos siis sukkalaatikkohaasteen! Siihen päälle kun lisää vielä omat inspiroitumiset ties mistä (kuten nyt näistä suffeleista) niin voisin sanoa että oon ihan liekeissä! :D Sukkia on vaan niin kiva neuloa! Voin kirjoitella näihin tarkemmankin ohjeen jos se jotain kiinnostaa, ilmiantakaa kiinnostus kommenttiboksissa!

Mikäli nyt jotain kiinnostaa alkaa karkkisukkien myyminen, niin löysin myös Ylen sivuilta hyvän ohjeistuksen siihen. Juttu löytyy siis täältä: https://yle.fi/uutiset/3-8448279

Eli jos homma kiinnostaa myyntimielessä niin tehkää Fazerin kanssa lisenssisopimus niin ei tule myöhemmin ongelmia.


Ah, oon kyllä aika inspiroitunut näistä karkkisukista sen verran että suorastaan neuloin levyllisen Fazerin sinissukkia :D Lankalauantai on niin hyvä juttu kun silloin saa ihan urakalla puuhata lankojen parissa ;) Voisin postailla tällä viikolla näitä sinisiä sukkia tänne ja ihan ohjeenkin kera. Oon varmaan kohta se tyyppi, joka hengaa karkkiosastolla sukkia suunnitellen :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti