torstai 4. huhtikuuta 2019

Omat suosikit kevään ja kesän neuleista

Törmäsin viikonloppuna instagramissa Drops Designin mainokseen, jossa oli aivan ihania hameita. Siitä se sitten lähti; ihannointi ja inspiroituminen. Ja niin kova inspiroituminen, että tilasin vielä lankojakin Adlibrikseltä kun siellä oli maaliskuun loppuun mennessä lankoja alennuksella.

Garnstudiosta löysin siis nämä ihanat hameet. En ole muuten kovin paljon neulonut hameita, mutta se kiehtoisi kovasti. Tällä hetkellä on kyllä kesken eräs hame, mutta se odottelee kuminauhan laittamista. Sekin ohje oli muuten samaisesta paikasta. Mutta siis asiaan, erityisesti nyt minua innosti Spring Tulip -hame sekä Cable Waterfall -hame. Herään monesti aamuisin että voi kunpa saisi neuloa :D Nyt odottelen vain noita lankoja ja saapi nähdä mitä hametta aloitan toteuttaa. Voi myös olla, että se on jokin oma ohje ja sekoitus garnstudion ohjeista...


Novitalta myös bongasin lapsille ihania kesähattuja.
Kuvat siis lainattu täältä: www.novitaknits.com

Mieleni tekisi niin toteuttaa omalle lapselle tuo alimmainen pojan lippis. En yleensä neulo omalle lapselle (miksiköhän? Johtuukohan se suutarin lapsella ei ole kenkiä -sanonnasta :D ) mutta kesäksi olisi kiva tehdä jokin hattu. Tuo toisi myös vähän virkkaamista kaiken tämän neuloosin keskelle. Ja en edes aloita tuosta tytön kesähatusta; aivan ihana <3

Lisäksi Novitan sivuilla oli eräs kesätoppi, jonka haluaisin tehdä. Kaikkea tämä kevät tuottaa ilmoille, sillä en edes yleensä haaveile tekeväni mitään paitoja tai toppeja.Enkä edes muista, milloin viimeksi olisin tehnyt huivin. Yhdessä vaiheessa neuloin huiveja lähes jatkuvalla syötöllä ja vieläpä erästä tiettyä mallia, mutta nyt tekisi mieli taas tehdä huivi.


Kuva lainattu edelleen Novitan sivuilta: täältä


Ohjekin on sopivasti saatavilla Novitan sivuilla. Minusta aivan ihanan näköinen.


Mistäköhän se muuten johtuu että neulon tällä hetkellä aika talvisia juttuja; paksua lankaa, värit kuin talvessa :D Tuntuu että minulla menee aina juurikin päin vastoin. Nyt kun pitäisi neuloa kesälle juttuja niin neulon talvelle :D No eipä siinä tuleehan se talvi sieltä joskus taas.


Mutta tässäpä kevät- ja kesäinspiraatiota kerrakseen! Tämän aamuinen ajatus on taas ollut että saispa neuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti