maanantai 15. huhtikuuta 2019

Välicheck: TO KNIT -lista

Aiemmin kirjoittelin käsityötavoitteita tälle vuodelle. Kirjoitus kokonaisuudessaan löytyypi täältä. Periaatteessa voisi vaikka tehdä uuden listan tai ainakin päivittää oheista listaa, sillä tuntuu että nämä tavoitteetkin ovat muuttuneet tai ainakin vähintään kasvaneet. No koska niitä ideoita vaan tulee niin paljon :D Mutta aloitetaan.
Ensimmäisenä listalla oli sukkalaatikkoprojektit. Loin itselleni tavoitteeksi kaksi sukkalaatikkoa, joista toisen neulon hyväntekeväisyyteen (lähinnä vauvojen ja/tai lasten sukkia). Laatikot molempiin sukkalaatikoihin on hommattu ja hyväntekeväisyyssukkaboksi jo valmiskin. Esittelen vaikkapa ne kaikki sitten jossain toisessa erillisessä postauksessa. Huomaa kyllä, että lasten ja varsinkin vauvojen sukkia on niin paljon helpompi ja nopeampi neuloa, koska tämä toinen sukkalaatikko sukkineen ei ole vielä läheskään valmis. Aikuisten sukkia neuloo vain niin paljon hitaammin. Mutta hyvällä mallilla sekin on. Siellä on nyt 5-6 paria valmiina.

Toisena listalla oli neulottu sydänvauvanpeitto. Mun piti oikein hetken miettiä, että mitäköhän mä olen tällä tarkoittanut, mutta tämä ilmeisesti kuuluu kategoriaan unelmat ja tavoitteet. :D Sillä tämän eteen ei ole kyllä tehty juurikaan mitään. Ihan mielettömän söpö ja suloinenhan tämä idea on, mutta olen alkuvuoden keskittynyt muihin töihin enkä siksi ole edistänyt tätä ollenkaan. Luulen että tämä menee todellakin sinne unelmat kategoriaan, ja voipi olla ettei toteutusta ole ihan heti näköpiirissä.

Kolmantena listalla oli punainen pipo itselle. Talvi meni jo eikä pipoa näkynyt :D Tämä on kyllä ollut mielessä hyvinkin paljon, sillä olen ostanut jo langat tähän ja malliakin miettinyt. Kerran jo peräti aloitin, mutta suhteeni pyöröpuikkoihin on viha ja rakkaus niin se loppui sitten siihen. Nyt on muuten tulossa tähän toisetkin punaiset langat eli tämä on kyllä tulossa. Katsotaan ensi talvena nähdäänkö minut punaisessa palmikkopipossa. Täytyy varmaan suunnitella itse malli, sillä en ole löytänyt vielä sopivaa mallia. Taaperolla villapaita on myös siellä jossain pohjalla lankojen seassa, sillä en ole edistänyt tätä ollenkaan. Lapseni ei kyllä suinkaan palellut talvella, sillä mummo neuloi kaksikin villapaitaa joten saako tämän kohdan jo vetää yli? :D No ei vaiskaan, kyllä minäkin neulon villapaidan, koska mieleni suorastaan kuhisee ideoita.

Seuraavat kaksi listalla liittyikin jouluun. Tulevia joululahjoja; mitäköhän tällä olen tarkoittanut? No ehkä annan villasukkia joululahjaksi niin voin ruksia tämän kohdan toteutuneen :D. Ja neulottu joulukalenteri, tämän aion edelleenkin toteuttaa ja olen mielessä suunnitellut tätä. Lankojakin olen jemmannut ja nyt pitäisi kyllä pistää projekti alulle, sillä jouluun on enää vain reilut 7 kk :D Haluan ehdottomasti tehdä tämän lapselle, joten ei muuta kuin suunnitelmat toteutukseen!

Tuntuu että lista on todella kesken ja en ole neulonut juuri mitään. Mutta puikot heiluvat joka ilta, eli neulon kyllä päivittäin, mutta se on varmaan keskittynyt sukkalaatikkoprojekteihin. Voisikin tehdä seuraavaksi mitä olen neulonut -katsauksen seuraavaksi. Ehkä se konkretisoi paremmin että kyllä täällä neulotaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti