lauantai 28. lokakuuta 2023

Lapasboksi 2024

Nyt on luvassa uusi yhteisneulontaidea ensi vuodelle. Olen jo pidempään miettinyt lapasboksin neulomista - vähän niinkuin sukkalaatikkotyyliin. Joten, ensi vuonna on luvassa lapasboksin neulominen! Neulotaan yhdessä joka kuukausi (tai harvemmin) lapaspari. Yksityiskohdat tässä on vielä mietinnässä ja en esimerkiksi ole vielä päättänyt, että joka kuukausi vai joka toinen vai harvemmin. Annan kuun alussa teemat/aiheet ja jokainen neuloo siitä halutessaan omalla tavalla lapaset. Todennäköisesti lapasboksi on hyvin vapaamuotoinen ja jokainen voi itse päättää asioita ja soveltaa niin halutessaan.

 

Nyt Instagramissani on pieniä kyselyitä stoorien puolella vielä hetken verran, jonne saa käydä vastaamassa ja vastaukset auttaa tämän lapasboksin suunnittelussa. Myös Instagramin feediin saa käydä ehdottamassa teemoja/aiheita ym. Tähän mennessä on jo tullut paljon, mutta saa laittaa vieläkin. Ihan kaikkea en varmastikaan voi ottaa aiheiksi, kun vuodessa on kuitenkin vain 12 kk :D Onneksi osa on kuitenkin sellaisia, että sopii moneen ja jokainen voi toteuttaa niitä omalla tavallaan. 

Käy katsomassa Instagramistani @sweetsandsocks ja ota minut seurantaan niin pysyt ajan tasalla ja saat lisätietoja Lapasboksista 2024! Vielä on onneksi tätä vuotta jäljellä, eikä tässä mikään kiire ole, mutta tammikuussa sitten aloitetaan neulomaan lapasia!

Kommenttiboksiin saa antaa lisää ideoita ja aiheita! 

Varmasti täällä blogin puolellakin jaan tulevat lapasboksin aiheet ja se tulee näkymään täälläkin. Mutta näillä näkymin, neulotaan ensi vuonna lapasia! Tule mukaan neulomaan lapasia! 

PS: Onko muilla Chromen kautta ongelmia kuvien lisäämisessä? Tämän kuvan sain lisättyä vain Firefoxin kautta, mutta Chromella ei onnistunut eilen eikä tänään. No onneksi sentään Firefoxilla onnistui, muuten olisi jäänyt kuvattomaksi postaukseksi.

2 kommenttia:

  1. Laitoinkin jo Instagramiin, että olen kiinnostunut ja innostunut Lapasboxi-ideasta. En ole kovin näppärä Instagramin käyttäjä, mutta yritän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa, kiva kuulla! Tämä tulee olemaan helppo ja itse sovellettava hyvin pitkälti joten pääsee mukaan helposti.

      Poista