maanantai 16. lokakuuta 2023

Jäätelöarvostelussa: Valio Karamelli-omena

En ole pitkään aikaan tehnyt näitä jäätelöjuttuja, sillä ei ole oikein ollut mitään kivaa uutuutta kokeiltavana. Mutta nyt huomasin taannoin Valiolta herkullisen uutuuden, nimittäin karamelli-omenan. Joskus aikoinaan kirjoitin toisesta omena-jäätelöstä, joka ei mennyt jatkoon ja siksi onkin kiva päästä kokeilemaan toista omenajäätelöä, jos vaikka tästä tulisi suosikkeja.

Tämä oli todellakin positiivinen yllätys. Ihanan kermainen, omenakaramellit palat ovat rouskuvia ja hyviä ja suosittelen tätä jäätelöä. Ainut miinus, että paketti voisi olla isompi näissä Valion jäätelöissä. Lisäksi pahvipakkaus on minusta huono, koska se leviää, kun siitä yrittää ottaa jäätelöä, varsinkin monta kertaa. Eli liekö tämä jäätelö tarkoitettu kerralla syötäväksi? :D Näin kyllä jossain sosiaalisessa mediassa vinkin näihin pahvipakkauksiin. Leikataan veitsellä pahvia myöden sellaisia siivuja, niin pakkaus pysyy hyvänä. Kansi aina vain päälle lopuksi. Tätä olen kyllä hyödyntänyt. Pakkaushan siinä pienentyy kokoajan ja sitten on pakastin täynnä sellaisia minijäätelöitä, mutta ihan kokeilemisen arvoinen vinkki. :D 

Tämä jäätelö menee jatkoon ja ostan varmasti toistekin. Toinen uutuus oli Banoffee, mutta se oli vähän epäilyksiä herättävä, koska en ole niin paljon banaanin tai banoffeen ystävä. Edelleen kaipaan kyllä sitä mokkapalajäätelöä, sillä se oli paras jäätelö, joten vink vink Valio, sen voisi tuoda takaisin!

Oletko sinä maistanut omena-karamellijäätelöä?

4 kommenttia:

  1. Kaikki missä on omenaa, pitää aina päästä testaamaan! Tämä pitää kyllä etsiä seuraavalla kauppareissulla käsiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ja löytyy kyllä varmasti kaupoista! Parempi kuin Ingman Creamyn omenaversio.

      Poista
  2. Hyvä vinkki tuo pahvipakkauksen leikkaaminen. Pitää kokeilla, kun seuraavan kerran on kyseisen mallinen pakkaus käsillä.
    Kuulin muuten juuri, että Suomi olisi ainoa maa, jossa myydään jäätelöä litran pakkauksissa tiiliskivimallisena. En tiedä onko totta, mutta tämä olisi asia, jota ulkomaalaisen ihmettelevät ja kyselevät, miten tuota edes syödään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa, helpottaa kummasti pakkauksen säilymistä hyvänä ja saa myös kivoja viipaleita.

      Saattaa se totta ollakin sillä en ole muistaakseni nähnyt(?) ulkomailla litran tiiliskivipakkauksia. Lähinaapurimaissa toki voi olla viennin ansiosta mutta ei välttämättä muualla. Täytyypä muistaa katsoa kun seuraavan kerran menee jonnekin ulkomaille.

      Poista