maanantai 30. lokakuuta 2023

Sukkasuhinat Lankajengissä

Tällä viikolla on sukkasuhinat Lankajengissä. Taisin olla palmikoiden lumossa, kun laitoin palmikkosukkien ohjeita alennukseen eli alennuksessa on Elli & Edena lasten sukkien ohjeet, Ellinoorasukat ja Rosie-sukat sekä näiden lisäksi ensimmäinen e-neuleohjekirja. Väitän, että jokaiselle löytyy jotakin sukkasuhinoissa ;) Kurkkaa myös muiden suunnittelijoiden aleohjeet!

Kurkkaa Lankajengiin !
 

Muista myös toinen e-neuleohjekirjanen on vielä lokakuun loppuun asti alennuksessa eli tiistaihin asti. Sitten alkaa marraskuu ja marraskuussa luvassa jotain jouluisia juttuja. Niistä lisää myöhemmin. Menipä lokakuu nopeasti taas jälleen kerran. Tälle viikolle yritän saada vielä kuukausikoosteet keskeneräisten ja kulutuksien osalta sekä yksi kirjavinkkikin olisi luvassa. Kirjapostauksia on jonossa isosti, mutta yritän ajoittaa niitä pikkuhiljaa eikä kaikkea kerralla. 

Mukavia viimeisiä lokakuun päiviä ja muistakaa neuloa! 

2 kommenttia:

  1. Sukkia on tulossa ja monta on keskeneräistä. Marraskuu alkaa ylihuomenna. Minä niin tykkään noista pimenevistä illoista - olen siinä mielessä outo. Joulun jälkeen oikein harmittaa, kun päivät alkavat pitenemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama! Minuakaan ei pimeys haittaa, päinvastoin se on ihanaa ja tunnelmallista ja unetkin paranevat. Kuvaamisessa nyt toki tiettyjä vaikeuksia pimeinä aikoina mutta niin se on auringon paisteellakin.

      Poista