maanantai 2. lokakuuta 2023

Syyskuun keskeneräiset

Syyskuu on ollut sopivasti kiireinen neulerintamalla. Omat ohjeet ovat toki työllistäneet, mutta sitten satuin ottamaan pari neuleprojektia, niin aika on mennyt myös niitä neuloessa. Syyskuussa neuloin myös pois matkaneuleita eli yhden pipon. Matkaneuleet ovat kivoja, mutta pakko nekin on kait saada valmiiksi, vaikka matkoja ei olisi. 


Muita keskeneräisiä syys-lokakuun vaihteessa oli Sari Nordlundin Laulu huivi, omia malleja, yksi Jonsukat -malli (jep, sellainenkin aloitettu :D ), ja jotain muita. Ei näitä toisaalta ole paljon, aika nopeasti tietyt aloitukset tulevat myös valmiiksi. Syyskuussa tosiaan  neulerintamalla ovat työllistäneet nuo ns.tilaustyöt. Sari Nordlundin laulu huivilla on deadline ja siitä lisää myöhemmin. Lisäksi ajattelin neuloa yksiin myyjäisiin muutamat palmikkosukat ja nyt mietin, että kehtaanko viedä vain muutamia, mutta yritän ajatella että se on "rajoitettu erä" eikä enempää saatavilla :D Yksi ihminen ei nimittäin voi neuloa kovin montaa paria lyhyessä ajassa :D Mutta eivätköhän ne kelpaa sellaisina kun ovat :D

Syyskuu on ollut vielä ihanan lämmin, eikä oikein neulejuttuja ole vielä voinut ottaa käyttöön. Taisin käyttää peräti kerran yhtä huivia aamulla, kun oli vähän viileämpi. Mutta hyvä näin, pimeä aika tuntuu lyhyemmältä, kun syyskuu on vielä lämmin eikä ole sateita niin paljon. Syyskuussa tuli julkaistua kolme uutta neuleohjetta ja ne kaikki löydät verkkokaupasta. Tuli julkaistua lapsen kummitussukat , villasukkaohje jämälangoille ja kirjoneulelapasten ohje. Hassua, että kaikki uudet ohjeet olivat kirjoneuletta, koska pidän itseäni enemmän palmikoiden ja pitsin ystävänä. Mutta jostain syystä sitä aina päätyy suunnittelemaan kirjoneuletta :D Se on niin koukuttavaa! 

Lokakuussa on luvassa kyllä muitakin kuin kirjoneuleohjeita, ainakin palmikoita ja röyhelöitä. Joten pysy kuulolla!

Miten sinun syyskuusi meni? Ehditkö neuloa vai menikö muissa puuhissa?

4 kommenttia:

  1. Sinulla on ollut työteliäs syyskuu ja monta työtä on tullut valmiiksi. Minulla valmistuvat vähän hitaammin ja nyt haluan kaikki keskeneräiset pois, koska odottamassa on ihan itselle tarkoitettuja juttuja ainakin pari. Illat pimenevät ja kylmenevää on luvassa. Mitä parhain aika neuloa. Hyvää lokakuun alkua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli aika hyvä neuleflow. :) Minunkin pitäisi keskittyä luomaan yksinäisille sukille parit mutta eivätköhän nekin parinsa saa jossain vaiheessa. Kivaa lokakuuta!

      Poista
  2. Syyskuu oli minulla hiljainen käsitöiden saralla, vieläkin villasukat rikotulla helmineuleella vaiheessa. Paljon olet saanut valmiiksi keskeneräisiä, josko minäkin saisin uutta virtaa tehdä loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täälläkin on vielä keskeneräisiä mutta pikkuhiljaa nekin kait valmistuvat. Kurkkasin blogiisi ja oletpa neulonut todella kauniit sukat :)

      Poista