keskiviikko 25. lokakuuta 2023

Neuleohje: Pieni e-neuleohjekirja - lasten villasukkaohjeita

Näissä isommissa julkaisuissa jokin aina jännittää muita enemmän ja ne melkein jää julkaisematta, jos antaa jännitykselle vallan. :D Viime vuoden ensimmäiselle e-neuleohjekirjalle piti saada kakkososa ja nyt se on julki. Tässä e-neuleohjekirjassa on vähän enempi malleja ja lisäksi myös kaksi aikuisen kokoa. Kaikki mallit on suunniteltu samanvahvuiselle langalle eli 100 g = 200 m -vahvuiselle langalle. Tässä halusin yhtenäistää mallien lankavaihtoehtoja ja suunnitella kaikki samanvahvuiselle langalle. 

Malleja on 6 kpl, joista kahdessa on myös aikuisen koko (kaksi kokoa). Moni malli on sellainen, jonka jalkaosaa voi neuloa lapsen jalan koon mukaan sopivaksi eli malli antaa myöden hieman mainitun koon ympärillä. Vaikeustaso on sellainen normaali. En itse näe, että ne olisivat kovin vaikeita, mutta ehkä ne eivät ole ihan helpoimmasta päästä (eivät kyllä mitään supervaikeitakaan), ja joissain on myös vähän pidempiä langanjuoksuja. Useampi malli on kuitenkin esimerkiksi jalkaosan suhteen helppo eli kirjoneulekuvio on vain varressa tai pieni osa sitä jalassa. Helpoimmat mallit omasta mielestä on Vega ja Ensemble.

Mallit ovat:

Berry good - noin 21/22

Karhu nukkuu - noin 25-26

Heart on heart - noin 25-26

Elefanttimarssi noin 27-28

Vega - 28-30 ja noin 38 (kapeahko malli aikuisen koossa)

Ensemble - noin 30-31 ja 39/40

Kuten huomata saattaa, kokovaihtoehtoja on enemmän kuin aikaisemmassa e-kirjassa ja tosiaan myös aikuisen kokoja kahdessa mallissa. Mallit ovat aika unisex -malleja, tähän en pyrkinyt mitenkään tarkoituksellisesti, mutta ihana huomata, ettei ole "tyttöjen" tai "poikien" malleja erityisesti mikään. Toki sydänsukat nyt varmasti menee enemmän tyttöjen kategoriaan kuin poikien, mutta muuten lähes kaikki sopivat kaikille.

Kuvassa Ensemble, Vega ja Elefanttimarssi.

Tämä julkaisu löytyy vain verkkokaupasta ja Lankajengistä.

Verkkokauppaan

Lankajengiin

Tämä e-neuleohjekirja on alennuksessa lokakuun loppuun asti ja se kannattaa käydä nappaamassa, jos kirjoneule on suosikkisi. Näitä ei tule yksittäiseen myyntiin kuten ei aikaisemmankaan e-neuleohjekirjan mallienkaan. Ohjeet ovat saatavilla vain näissä julkaisuissa.

Mikä on suosikkisi: mansikka, eläimet, sydän vai symmetriset kuviot?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti