sunnuntai 22. syyskuuta 2024

Vielä yhdet palkkiraitasukat

Elokuu ja syyskuu ovat pyörineet jämälankojen ympärillä ja osan jämälangoista olen neulonut palkkiraitasukkiin. Yleensä olen tottunut ottamaan valkoisen, harmaan, beigen tai muun neutraalin värin yhdistäväksi tekijäksi. Nyt ei kuitenkaan ollut sellaista sopivaa väriä, ja piti ottaa tuo vaaleankeltainen väri. Näissä sukissa saa aina vähän miettiä, että mihin värit riittävät ja riittävätkö kaikkiin raitoihin. 

Mutta näihin sukkiin riitti ja tuli aika kivat pastelliset sukat. Jalkaosaan piti ottaa vähän tummempia värejä, kun ei sitten ollut pastelleja enempää. Tuo jalkaosan ensimmäinen väri on muuten sellainen marjapuuronvärinen pinkki, kuvassa näyttää ehkä joltain muulta. Tykästyin neulomaan palkkiraitasukkia enemmän kuin perusraitasukkia. Jokseenkin helpommat päättelyt näin, kun ei ole jokainen ohut raita eri värillä :D Näissä taisin kysellä enemmistön mielipiteen IG tarinoiden puolella, että kummat aloitan: ohuet raitasukat vai palkkiraitasukat. Enemmistö oli myös palkkiraitojen puolella, vaikka taisi se äänestys mennä aika tiukille.

Näiden sukkien opetus oli itselle, että tehosteväriksi voi valita välillä jonkin muunkin kuin valkoisen, harmaan tai beigen.

Palkkiraitasukat vai ohuet raidat? Kummasta tykkäät enemmän; vai neulotko molempia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti