sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Lapasboksi2024: Syyskuun teema

Voitteko kuvitella, että enää on jäljellä vain 4 kk lapasboksia? Suurin osa teemoista on siis jo tullut ja nyt pitäisi olla 8 lapasparia boksissa. Vaikka ei tietenkään tämä ole niin justiinsa, eipä se haittaa, vaikka olisi yksi lapaspari. Omaan tahtiin ja omalla painolla :) Nyt tulee kuitenkin syyskuun teema, joka on tämä:

Tämä teema tuli mieleen tietenkin syksystä, jolloin hyggeillään ja poltetaan kynttilöitä ja neulotaan sohvan nurkassa. Se voi olla väri, muoto, kuva, kuvio, asia, esine - ihan mikä vain, mistä inspiroidut nyt ja neulot lapaset. Teema on taas laaja ja voit ottaa minkä vain asian inspiroitumiseksi. Nyt tutkimaan omaa kotia ja sitä, mistä voit ideoida lapaset.

Yritin itse olla etupainotteinen ja neuloa lapaset aina etukäteen, mutta kappas, tässä sitä ollaan, ja en ole neulonut syyskuun lapasia vielä. Alun perin oli yksi teema mielessä, millaiset lapaset teen syyskuulle. Kuitenkin nyt kuluvalla viikolla idea johti toiseen ja paperille on hahmoteltu suunnitelmaa. Voi olla, että idea vieläkin muuttuu ja mistäs sitä tietää, jos vaikka palaankin ensimmäiseen asiaan, mikä tuli mieleen. :D Nyt on kuitenkin kaksi ideaa, ja varmaan jommatkummat tulee sitten syyskuun lapaspariksi. 

Enää on jäljellä kolme teemaa ja hui, miten käy kohta haikeaksi, kun loppuu. Yritän ehkä vielä miettiä jotain spesiaalia teemoihin liittyen, mutta katsotaan nyt!

Kuulostaako teema vaikealta? Vai onko jo idea, mistä lähdet liikkeelle?

4 kommenttia:

  1. Mukavankuuloinen teema ja oikein itsekin odotan, minkälaisia lapasia porukka innostuu tekemään🤗🤗 Itse en nyt lupaa tekeväni vielä mitään, kun vähän niinkuin sinullakin, noita suunnitelmia tulee ja sitten suunnitelmat menevät uusiksi🤭

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Parasta on just tää että näkee miten ihmiset alkaa ideoida tätä. Tullut itellekin yllätyksiä että "ai noinkin voit ajatella tästä teemasta". Mullahan nyt ensimmäinen idea johti toiseen ja toinen eskaloituu kolmanneksi että onkin jännä nähä että minkälaiset tulee sitten omistakin lapasista. :)

      Poista
  2. Hyvä teema ja ajatus on jo olemassa. Toivottavasti ehdin toteuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitten vain toteuttamaan! :) Pidän tietyllä tapaa teemaa helppona, kun voi inspiroitua vaikka väreistä ja neuloa helpot yksiväriset lapaset. Toisaalta, vaikeuttakin teemaan saa halutessaan. Lopulta ideoita tulee aika paljon :D

      Poista