maanantai 11. helmikuuta 2019

Novita x Moomin suosikit vol.1

Vihdoinkin sain aikaiseksi kuvata vähän omia suosikkeja siitä Novita x Moomin ekasta lehtisestä. Täällä kirjoittelin omia suosikkeja tästä toisesta Novitan Muumi-mallistosta ja ostin muuten sitten kuitenkin tuon toisenkin Muumi-numeron viikonloppuna. Eihän näitä vaan voi mitenkään vastustaa ja olla ostamatta? :D Niin ja ostin muuten ekat muumilangatkin! Vaikka pitäisihän tässä hieman lankalaihistakin suorittaa, mutta en nyt taas tiiä miten tässä kävi näin :D Toivottavasti pääsisin pian myös aloittamaan näistä muumilangoista.

Mutta nyt siis tässä omat TOP 3 suosikit ensimmäisestä lehdestä.


Olen jollain tapaa huiviaddikti ja ensimmäisenä kiinnitinkin huomioni tähän ihanaan Muumi-kaulahuiviin. Niin ihanan hempeät värit ja tulee mieleen ihan kirpeä pakkasilma, jonka tiimellyksessä tähän voisi käpertyä. Toivotaan siis edelleen niitä pakkasilmoja, nyt ilma ulkona on aivan jotain muuta ;< Tämä oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä sillä heti kun näin tämän niin heti tuli tunne että tämä on neulottava! Tässä tulisi muuten opeteltua ihan uusi neulomistapakin sillä huivi on kaksinkertaisesti neulottu (en nyt tiedä parempaakaan tapaa tälle), nurjalla neulotaan värit toisinpäin. Haastetta kerrakseen ;)


Toinen suosikkini ovat nämä ihanat pipomallit. Näyttävät niin yksinkertaisilta, mutta en ihan täysin usko, että nämä ovat kovin helppoja, mutta haastetta kerrakseen edelleen ;) Kirjoneule ei nimittäin ole itselle kovin helppoa niin vaikka pipo on nyt sinänsä helppo neulottava mutta kuvio tuo oman haasteensa. Mutta vaivansa arvoinen ehdottomasti, sillä mikä olisi suloisempaa kuin tehdä nämä molemmat; itselle ja lapselle. Tähän ostin muuten jo langat ja ajattelin aloittaa lapsen piposta, sillä siinä on yksi kuvio vähemmän ;) Ajattelin tosin hieman eri väritystä kun kuvassa.


Kolmanneksi valitsin ihan nämä sukat. Vaikka sukkalaatikkoprojektin myötä tulee neulottua sukkia enemmän kuin tarpeeksi niin silti nämä olisivat kyllä kiva neuloa. Olen muuten tiedostanut itsestäni tämän sukkalaatikkoprojektin myötä etten ole kovin suuri sukkaneuloja. Tykkään kyllä neuloa sukkia ja hyvä puoli niissä on että ne valmistuvat suhtkoht nopeasti mutta siinäpä se sitten onkin. Tykkään niin paljon enemmän neuloa vaikka huiveja, pipoja ja vaikka mitä muita. Vauvansukkaneuloja taas voisin olla. Tykkään jopa neuloa enemmän vauvojen ja lapsien sukkia kuin aikuisten. En tiedä mikä siinä on :D Ja sitten kun löydän jonkun kivan fancyn sukkakuvion niin sitä voisin neuloa vaikka kuinka monta paria. Mutta on kiva löytää itsestään uusia puolia ja ennenkaikkea haastaa itseään. Ja nimenomaan nämä sukat olisivat kyllä todellinen haaste itselle. Kivalta ne näyttävät - niin kivalta että voisin laittaa nämäkin TO KNIT -listalle. Se lista on varmaan elämänpituinen lista sillä siellä on jo niin paljon kaikkea :D

Olen jotenkin tykästynyt nyt näihin Novitan erikoismallistoihin vaikka aluksi ajattelin etten edes aio hankkia näitä lehtiä ja kuinkas sitten kävikään :D Toisaalta olen aina kyllä tykännyt katsoa ohjeita lehdistä enkä netistä ja nämä lehdet aion säilyttää kyllä ikuisesti.

Pakko muuten vinkata aika kivasta ideasta. Tällä viikolla on ystävänpäivä ja Novitan sivuilla on siihen liityen pusupussi. Siinä on siis kuusi lankakerää ja hintana vain 20€. Okei, kohta hukumme kotona lankoihin mutta en vain voinut vastustaa ja tilasin. Tämänhän voisi tilata yllätyksenä vaikka neuloja-ystävälle ;) En yleensä kyllä hurahda näihin mutta nyt tuli tunne että tilaan :D Osa näistä menee varmaan sukkalaatikkosukkiin ja katsotaan mitä muuta keksin ;) En malta kyllä odottaa että millaisia värejä sieltä on tulossa. Pusupussin voi siis tilata täältä. Tällä viikolla on siis luvassa täälläkin enemmän käsityöjuttuja mikäli paketti saapuu tällä viikolla.

Nyt toivottelen mukavaa maanantaina ja tehdään tästä hyvä päivä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti