perjantai 1. helmikuuta 2019

4 x viikon havaintoja

... 1 x langan valinta
Oi, miksi, oi miksi langan valinta vaikuttaa lopputulokseen niin paljon? Tein eräät harmaat palmikkosukat taannoin ja koska tykkään mallista niin ajattelin tehdä samat mutta eri värisenä (ja eri langasta toki) niin näistäpä saattaa tulla erinäköiset kuin harmaista. No nähtäväksi jää, että jatkanko vai puranko. Eli muistuttaisin siis, että pysykää ohjeessa, tai ottakaa huomioon että eri langalla on erilainen lopputulos!

... 1 x uudet ideat
Miksi uusia ideioita tulee valtavalla syötöllä koko ajan, mutta keskeneräiset työt eivät edisty? Tällä hetkellä on aivan pakko tehdä lapsen palmikkosukat. Googlettelin jo ohjeita, mutta tuntuu siltä, että on luotava ohje itse, sillä en vain löydä mieleistä ohjetta. Tällä hetkellä on kaksi aktiivista käsityötä menossa, ja tuntuu kyllä kivalta. Välillä tekee mieli neuloa sukkaa, niin pystyy neulomaan ja välillä taas kaipaa jotain yksinkertaista niin sitten neuloo sitä. Aloitin nimittäin tammikuussa taas yhden uuden pidempikestoisen työn, sillä kaipasin sukkien lisäksi jotain pidempikestoista.


... 1 x helmikuu
Miksi helmikuu on vuoden lyhin kuukausi? Koska sehän tietää sitä, että helmikuu menee aivan varmasti multispeedillä ohi ja kohta on maaliskuu. Ja maaliskuun jälkeen on jo yksi neljäsosa vuodesta kulunut. Helmikuu tarkoittaa myös uuden sukan aloittamista ja valmistumista sukkalaatikko -projektissa.


... 1 x herkullinen uutuuskirja
Minervakustannus julkaisi aika herkullisen uutuuskirjan kaikille lakritsi- ja salmiakkifaneille. Kirjassa kerrotaan, kuinka lakritsia voidaan käyttää leivonnassa, ruoanlaitossa yms. Lakritsi on kuulemma muutakin kuin makea herkku. Kuulostaa sen verran herkulliselta, että  voisin vaikka ostaa kyseisen kirjan. Ja tässäpä lahjavinkki lakritsi- ja salmiakkifanille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti