perjantai 30. elokuuta 2019

Blogin nimen muutos

Tässä taannoin oli hieman tylsää, niin tein uuden bannerin, joka ei nyt ole ehkä vielä lopullinen. Siinä samassa ajattelin hieman muuttaa blogin nimeä. Minua on jo pidempään vähän vaivannut blogin nimi, siis lasagnettea ja lankakeriä. En enää edes muista, että mistä sen keksin, mutta en ole ollut oikein tyytyväinen siihen viime aikoina. Siispä nyt on aika nimen muutokselle. En nyt ole varma, että onko tämä yhtään sen parempi, mutta itse ainakin tykkään siitä enemmän! Tämän nimen muuten keksin eräänä päivänä, kun olin lähdössä päiväkodilta ja silloin se vain tuli mieleen ja jotenkin iski heti. Siispä otin sen nyt uudeksi nimeksi: Sweets & Socks.

Ei ole siis sen suurempaa tarinaa tämän nimen takana, tykkään vaan siitä enemmän kuin edellisestä. Ja koska olen neulonut viime aikoina sukkia niin siitä nimi socks. Sweets taas kuvaa sitä kaikkea muuta herkullista, mitä täällä on. Kaikki muu on siis mielipiteet, reseptit, liibalaaba, jne mitä nyt ikinä keksinkään :D Pidin kuitenkin edelleen tärkeänä sitä, että kumpikin nimi alkaa samalla kirjaimella. 
No niin, tässä se tuli! Jatketaan nyt tällä nimellä ja katsotaan mihin elämä vie :D Vielä pitäisi tämä nimi ainakin muuttaa tuonne blogit.fi -etusivulle, eli älkää ihmetelkö, jos vielä jossain on vanha nimi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti